Super ervaring!

Ze hebben wat je zoekt, grote voorraad en snelle levering aan scherpe prijzen. Administratie vlot te bereiken en klopt ook.

Goede spullen en service

Nu een aantal bestellingen gedaan. Van elektronica tot 3D printer spulletjes. Alles werd netjes geleverd via een duidelijke track & trace en de spullen waren qua kwaliteit zoals ik ze verwacht had. Oftewel een positieve shop ervaring.

Toppie

Prima componenten voor een schappelijke prijs, vlot bezorgd. Wat wil een hobbyend mens nog meer.

De ESP32 heeft mijn planten gered

Na jaren van puur software schrijven kriebelde het weer: elektronica. Het begon met wat YouTube-tutorials over de ESP32, en voor ik het wist was ik uitzoeken welke sensoren ik nodig had, wat een voltage divider ook alweer deed, en hoe je een relais aanstuurt. Het idee? Mijn planten automatisch water geven. Simpel in theorie, maar je kent het wel — eerst een ESP32, dan een bodemvochtsensor, dan een relais, dan nog een sensor "voor de zekerheid", en oh ja, wat jumper wires kunnen ook geen kwaad. Bij TinyTronics besteld op een doordeweekse avond, twee dagen later lag alles op de mat. Netjes verpakt, alles compleet. De ESP32 DevKit was van goede kwaliteit, de bodemvochtsensoren werkten direct, en de relay module deed precies wat-ie moest doen. Nu staat er een prototype op mijn bureau dat mijn plantjes water geeft wanneer de grond te droog wordt. Mijn vrouw is blij (geen verdorde planten meer), en ik heb weer een excuus om te solderen. Kortom: snelle levering, goede spullen, faire prijzen. Wordt zeker niet mijn laatste bestelling.

Mooie producten. Snelle levering.

Mooie producten. Snelle levering.

Het werkt heel goed.

Ik ben er blij mee, volgens mij werkt het product heel goed. Het ophalen etc ging ook zeer efficiënt en ook heel handig.

De bestelling verliep soepel en de levering was snel en prima in orde.

Groot assortiment en interessante prijzen. Afhaalmogelijkheid is ook zeer handig en efficient.

De afhaalkluizen zijn slechts bereikbaar to 18h. Het zou tof zijn mochten er ook nachtkluizen zijn zodat je ook later en in het weekend kan afhalen.

ok

groot assortiment met betaalbare prijzen

Ik zocht met spoed een vervanger voor een defecte Arduino UNO. Via internet kwam ik bij TinyTronics terecht. Hier kon ik de volgende dag al op het afhaalpunt in Eindhoven terecht om mijn bestelling op te halen. Thuis kwam ik er achter dat ze nog veel meer elektronicaonderdelen leveren. Dus een vervolgbestelling geplaatst en inmiddels ook opgehaald. De bestelling is netjes verpakt. Het afhaalpunt werkt heel handig. En de prijzen zijn betaalbaar !

Enorme keuze, snelle levering

Ook fijn dat je telefonisch vriendelijk en deskundig wordt geadviseerd

Fijne winkel

Lang op zoek geweest naar een site als TinyTronics nu dat vele electronica speciaalzaakjes zijn verdwenen. Snelle levering, breed assortiment!

Snel en goed

Snel en goed geleverd

Excelent

Excelent

Print uitstekend

Had hier voor Pla van 123 3d site kreeg steeds vaker verstopping in printer en spoel houders brak op meest ongelukkige momenten droger hielp ook niets maar deze van Tiny tronics merk Devlin tot nu geen verstopping en breekt tot nu niet hoop dat alle spoelen zo zij gewoon Top dus

Ok

zoals beloofd

goed en up-to-date assortiment

goed en up-to-date assortiment

Snelle en correcte levering

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Het product was ook veel goedkoper dan op andere websites.

heel goed

Bestelling vlot en snel geleverd

Fast + top service

Fast shipping to Germany. Great service in double checking my ZIP code (had a typo) and resolving the issue pragmatically by email. Thank you so much!

Good first experiance

It was the first time i purchased at TinyTronics. All went well. Good assortiment of things. Easy to find. Compaditive prices. And pickup possible. Highly recommended.

Uitstekend, van bestellen tot ontvangen

Verschillende onderdelen besteld, Makkelijk betalen snel verzonden en met 2 dagen in huis. Fantastisch!

Availability of quality products delivered promptly

Interesting choice throughout the website, availability of fair quantity when others may have only one item, fair price, prompt delivery abroad.

En het juiste product van goede kwaliteit.

Service gericht

Scherpe prijzen en goede klantenservice

Kanaaldijk-Noord 109 A

5642 JA Eindhoven