Beste Adriaan, Vervelend om te horen dat je problemen ervaart met onze producten. Ik kan helaas geen e-mails terugvinden van je die deze problemen omschrijft. Ik wil je daarom verzoeken om het volgende contactformulier in te vullen zodat we je probleem kunnen verhelpen: https://www.tinytronics.nl/shop/nl/probleem-nieuw-product We hopen uiteraard dat we service kunnen verlenen aan je zodat je nog positieve draai kunt geven aan deze beoordeling. Met vriendelijke groet, Loek - TinyTronics
Originele beoordeling
Beste Daniel, Je hebt krimpkous bij ons gekocht. Daar kan weinig mis mee zijn. Ons vermoeden is echter dat je een ander product bedoeld dat je bij een andere (web)winkel hebt besteld. Mocht er toch een probleem zijn met de bij ons bestelde krimpkous, dan leveren wij daar uiteraard graag support op. Met vriendelijke groet, Friso - TinyTronics