All good

quick and reliable

Goede & fijne service

Ik ben uitermate tevreden over TinyTronics.nl. - Mijn bestellingen werden snel verwerkt en met zorg verpakt. - Ruime verzendopties, o.a. met "tekenen voor ontvangst". - De producten voldoen aan de verwachting. - De productpagina's geven vaak extra informatie. - De website werkt goed, incl. zoeken. - Klantenservice is vriendelijk, snel en adequaat. - "Vriendelijke" prijzen. - En als kers op de slagroom een gratis TinyTronics sticker bij de bestelling ;)

Makkelijk af te halen

Bestelproces is eenvoudig en de bestelling is ook eenvoudig af te halen. Je scant de QR-code die je hebt ontvangen en de juiste locker springt open.

Precies wat ik verwacht had en snel geleverd

Duidelijke site, precies wat ik verwacht had en snel geleverd! Ga ik vaker bestellen. Sterker nog, heb ik al gedaan! :-)

Snelle verzending

Kleine electronica snel geleverd top.

Snel en accuraat

Heldere communicatie, alles goed

alles vlot

De cs antwoordt snel en alles was aanwezig in goeie verpakking. Snel verzonden ook.

Geweldig geholpen met de artikelen.

Kon alles goed vinden en de levering was supersnel

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd

Zelfs in 1 woord -> Super !!

Via mail contact gehad ivm status voorraad van een lilygo en wanneer ze weer voorradig kwamen. Zeer behulpzaam en snelle reacties. Een aanrader !!

Heel tevreden

Heel tevreden over het bestel proces, de communicatie, de levering van de spullen en natuurlijk het bestelde. Mijn volgende bestelling voor mijn Raspberry projecten zal ik weer bij TinyTronics doen.

Gewoon goed spul

Snel bezorgt Telefoon word opgenomen en betrouwbaar

Received what I expected

Just one note: when sending the tracking link, try to make sure it's already active (it was confusing otherwise).

Goede communicatie over het verloop van de bestelling. Duidelijke website met ruime keuze aan elektronica onderdelen.

Altijd snel en adequaat

Na mijn bestelling kwam ik erachter dat ik beter af was met een andere set hardware. Contact opgenomen met TinyTronics en meermaals (!) zonder problemen zowel mijn bestelling als mijn bezorgmethode kunnen wijzigen. Hierdoor had ik snel de juiste spullen in huis voor mijn project. De klantenservice was snel en doeltreffend. Een erg fijne en betrouwbare leverancier.

Snelle afhandeling en levering

Hoewel ik maar voor een klein bedrag een bestelling had geplaatst, werd deze zeer professioneel en snel afgehandeld. Geen overdreven aantal e-mails (zoals bij veel andere leveranciers) als vervolg op de bestelling maar slecht éen waarin de verzending werd gemeld.

Snelle vlotte bezorging

Ik had 4 servos besteld. En die kwamen best snel binnen. De servos functioneerde zo als het hoorde. Kortom perfect

Great product selection

Great product selection Competitive prices Very useful product descriptions and specifications

Supersnelle levering bij afhalen en goedkoop

Vanuit een overzichtelijke website is alles redelijk goed vindbaar, ook lastig verkrijgbare producten. Voor de prijs hoef ik het ook niet te laten en de levering is bliksem snel. Ik ben zeer tevreden over Tinytronics.

Snel bezorgd, prima kwaliteit

Goede producten voor een mooie prijs.

Snelle en goede service

De gekochte programmer werkt prima en werd nog dezelde dag verzonden.

TOP service en ondersteuning, Echte AANRADER!

Na aanschaf LilyGo board die problemen gaf kon deze worden retour gezonden en werd deze getest. Kreeg vervolgens mail-reactie met video, met tevens keuze geld of Lilygo retour. Dat is nog eens correcte service, waarvoor mijn dank.

Leuke site voor kleine projecten

Ik heb voor verschillende projecten dingen besteld. Helemaal top allemaal! Bedankt!

Besteld, Betaald, Gekregen, Werkt

Gewoon zoals je zou verwachten.

All well

All smooth and well