3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk, flexibel

Pluspunten

Sympathiek, goede communicatie​. Leuke zaak! Levering perfect.

Geen idee

Pluspunten

Lage prijs, snelle bezorging

Meer assortiment

Pluspunten

Kreeg snel nieuw onderdeel opgestuurd die ook nog van te voren was getest.

Pluspunten

Goed assortiment tegen geode prijs. Mogelijkheid van Brievenbuspost en dus lage verzendkosten.

5 stars: perfect, definitely recommended

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Het assortiment en de prijs zijn voorzover ik heb kunnen zien uitmuntend. Wat ik fijn vond was de manier waarop er bij er bij de producten zelf op- en aanmerkingen te vinden waren. Voor dit soort producten heb je toch vaak een verkoper met kennis van zaken nodig en ik kreeg de indruk dat die beschikbaar was indien benodigd. Ook werden opmerkingen van klanten bevestigd, of anderzijds "afgesloten" waardoor het duidelijk is of het relevante informatie betreft. Vergelijk dit met de kwaliteit van de opmerkingen van klanten in de verschillende "App Stores" waarbij het hoogste woord vaak wordt gevoerd door mensen die overduidelijk iets verkeerd doen en daardoor veeel "ruis" veroorzaken. Ik heb nu nog maar 2 maal iets kleins gekocht dat ik elders niet makkelijk kon vinden maar mijn indruk is nu goed genoeg dat TinyTronics voortaan mijn eerste keus zal zijn voor producten op dit gebied.

Dit heb ik nog niet geconstateerd, maar ik kan me voorstellen dat dit in de toekomst een probleem kan worden aangzien het nogal wat tijd zal kosten: Als klanten aan het woord gelaten worden dan zal dit ge-moderate moeten blijven want er is niks dat zoveel ruwe verwarring de wereld in jaagt als een groep verbolgen mannen op het internet die de handleiding niet gelezen hebben.

Pluspunten

Bestelling was erg netjes afgehandeld. Na mijn betaling kreeg ik direct een persoonlijk mailtje met een vraag over nog wat ontbrekende gegevens, en een dag of 2 later kreeg ik het pakketje binnen. Producten waren netjes verpakt in een doosje dat makkelijk te openen was en gebruikt kon worden om de producten ook in te bewaren. Alle bestelde producten werden in topconditie afgeleverd, verpakt in plastic klik zakjes die dus ook weer gebruikt konden worden om de producten in te bewaren. Producten zijn van goede kwaliteit en niet erg duur.

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Fast shipping, excellent products, VERY nice contact. Cannot imagine a better shop to buy!

Pluspunten

gewoon goed en erg snelle levering

Pluspunten

Veel op voorraad. Behulpzame medewerker. Snelle service

Pluspunten

Snelle verzending en keurig verpakt.

Pluspunten

Top en snel geregeld

is niet nodig dacht ik zo.

Pluspunten

Zeer snelle reactie bij vragen alsook zeer snelle levering van het gevraagde product. Het product was zeer goed verpakt.

Pluspunten

- Snel klaar - Perfecte Locatie (voor TU/e student) - Goede prijzen van onderdelen. - Website interface e.d. net

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze in verzendmogelijkheden. Onderdelen lijken me van goede kwaliteit.

Pluspunten

De bestelde onderdelen waren snel binnen!

Pluspunten

Snelle en correcte levering, producten worden goed.

Kanaaldijk-Noord 109 A

5642 JA Eindhoven