Snelle en goede levering

Mooi op tijd geleverd. Het was fijn geweest als bij het bestelde product Uno starterskit een lijst met inhoud had gezeten. Verder oke.

snel besteld / snel geleverd.

Mooie en makkelijke website, goed assortiment, snelle levering. Echt aan te bevelen.

Snelle levering en goede service

Was nog onderdeel vergeten, mailtje gestuurd en die was nog toehevoegd aan mijn bestelling. Heel fijn!

Leuke winkel

Snel en makelijk. Volgende dag thuis

Kwaliteit en vertrouwen !

- uitgebreid assortiment - voorraad zoals aangegeven - goede prijzen - snelle levering Prima webshop dus !

Een top webwinkel!

Alles correct en vlug geleverd.

Gewoon prima :)

Gewoon prima :)

Tevreden

Levering was zoals afgesproken

prima shop

Prima webshob met redelijk groot assortiment hardware. Vergeleken met andere nederlandse webshops zijn de prijzen goed. Levering was ondanks de hele corona omstandigheden zeer vlot. Zou hier zeker vaker bestellingen plaatsen

snelle betaalbare service

Gedaan met bestellen in China, Tiny Tronics levert goede betaalbare onderdelen. De levering is supersnel naar België toe. Ook de verzendinskosten zijn schappelijk.

Low prices and good products.

I bought 3D-filament, so far :)

vlotte, correcte service, tegen eerlijke prijs!

vlotte, correcte service, tegen eerlijke prijs!

Goede spullen, snelle service.

Snel verzonden en niet te duur.

Correcte en snelle levering !!

Snelle levering aan correcte prijs

Goede elektronica componenten voor een betaalbare prijs

De componenten wotden netjes in kleine zip-bags verpakt en snel geleverd. Prima service!

Super good

Best place to order your components for your projects.

Alles vlot en correct

De bestelling is vlot en correct afgehandeld en alles is naar wens. Een aanrader !

Prima ook de achtergrond info

Goede achtergrond info

Prima informatie en betaalbaar

Je kunt natuurlijk vanalles kopen bij een ali, maar 1 is het dan lang wachten en 2 hoe kom je dan aan goede informatie ? Vooral het laatste voor mij een rede om voor TinyTronics te kiezen + dat je het dan ook nog eens de volgende dag in huis hebt.

Goede prijs voor de producten die ik zocht

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

duidelijke site en snelle goed verpakte levering!

Zeker aan te raden. Snel geleverd en degelijk verpakt. Dank!

Uitstekend !!

Zeer snelle levering, alle modules werken perfect.

Top klantenservice en snel geleverd

Er bleek 1 van de componenten die ik besteld had (HX711 amplifier) niet correct te werken. Na de klantenservice te bellen hebben ze meteen een nieuwe opgestuurd met hun verontschuldiging voor het ongemak. Zeer vriendelijke en goede klantenservice dus!

Prachtig materiaal en snel geleverd.

Mijn eerste bestelling is perfect verlopen.

Weer een super snelle levering

Zoals altijd verloopt het weer soepeltjes. Bestelling binnen no time binnen

Kanaaldijk-Noord 109 A

5642 JA Eindhoven