Snel en goedkoop

TinyTronics heeft veel producten, Waarvan veel hele goede prijzen hebben. Sommige producten kunnen betere beschrijvingen hebben. Zoals knoppen. Bij enkele knoppen staat er niet bij of het normaal gesloten is, normaal open of dat het in een lock blijft wanneer ingedrukt. Dit kan naar mijn mening iets beter. Verder worden de bestelling snel geleverd en zijn de verzendkosten voor brievenbus verzending laag.

Superservice voor goede prijzen

Ik koop al jaren bij Tinytronics. Ze kennen me daar inmiddels, dus als ik wat vergeten ben of vraag wordt er altijd snel en adequaat op gereageerd. Voor mij mijn vaste leverancier!

snelle levering en een uitgebreide keuze

Een zeer goede electronica winkel gevestigd in Nederland niet China maar Nederland. Goede producten snelle levering goede communicatie aan een scherpe prijs. Voor wat je minder betaald in China heb je het bij tiny Tronic snel, met beschrijving, mooi overzichtelijk en makkelijk zoeken! Echt een aanrader!

Veel keuze, prima prijs. Redelijke verzendkosten. Ik kom regelmatig terug.

Leuk speelgoed!

BT versterker en voeding gekocht om een buisradio nieuw leven in te blazen. Plug&play....Werkt perfect! Vooraf goed telefonisch advies

Goede webwinkel, snelle levering en goede prijzen

Koop hier al langere tijd mijn producten voor mijn electrotechnische/ embedded projecten. De prijzen zijn erg goed en de levering is snel Klantenservice nog geen ervaring mee gehad omdat alles altijd netjes geleverd en in orde is. Ik ga er vanuit dat dit ook goed is omdat de rest goed verzorgd is.

Vlotte levering

Snelle levering en prima producten. Ben blij dat er een sonoff leverancier in NL is!!

Prima materiaal en supersnel geleverd.

Dir bedrijf levert prima mayeriaal en levert snel, correct en netjes. Verder wordt er met je meegedacht wanneer er een probleem is met le

Veel op voorraad dus snelle levering!

Veel materialen zijn op voorraad en worden snel geleverd. Verpakking is altijd keurig in orde.

Prima service en vakundig personeel

Ook de snelle en meestal erg bruikbare response op vragen is een sterk punt van TT

Degelijk verpakt en vlot geleverd.

Degelijk verpakt en vlot geleverd. Heb niet lang moeten wachten op de levering. Duidelijke factuur ontvangen via email. Met vriendelijke groeten, Koen Deschamps.

Juiste spullen

Een hele fijne zaak met een heel mooi assortiment

TinyTronics is al drie jaar mijn go-to IoT shop met een mooi assortiment, nette prijzen en uitstekende service.

zoals beloofd

producten worden snel geleverd (als postnl meewerkt) en voldoen zoals beloofd.

Great!

Ordered, got it very fast, no problems, no hastle

Snelle verzending en goede producten.

Zoals altijd geleverd binnen 1 dag, zelfs in deze tijden!! Naast de snelle levering is alles superscherp geprijsd! Echt een topwinkel voor al je electronica en 3d print DIY projecten!

Alles bestens :-)

Super Ware und schnelle Lieferung.

Producten goed beschreven en verzonden

In tijden waarin je voor elke status update een mail krijgt, stuurt Tinytronics er opvallend weinig. De bestelling arriveert gewoon in normaal tijdsbestek, dus veel e-mails kan ook als overbodig beschouwd worden.

Goede spullen snel geleverd en een uitstekende service !

Goede spullen voor een goede prijs, snel geleverd en als er iets aan de hand is goede service. Een aanrader voor Arduino/Raspberry Pi spullen !

leuk om te kopen

Snelle levering !

Snelle, accurate levering.

De levering van een goed functionerendproduct verliep vlekkeloos. Ik weet dat het spul uit de Far East komt, maar dan zeker moet je als bedrijf wel de juiste inkoop-keuzes maken en dat is gebeurd.

Leuke spullen voor een heel scherpe prijs

De prijzen van TT komen in de buurt van aliexpress maar de levertijd van TT is veel sneller. Jammer dat door corona afhalen tijdelijk niet mogelijk is door de lage prijzen van TT zijn de bezorgkosten in verhouding hoog.

Prima prijzen, snelle service.

Ik kocht al eerder bij TinyTronics. De prijzen zijn vergelijkbaar met direct uit china, maar bij TinyTronics heb je het over enkele dagen ipv over meerdere weken!

Prima service, snelle levering, goed materiaal

Het bestellen is een makkelijk proces, de afhandeling van de bestelling waaronder de betaling verloopt zeer soepel. De aflevering is vooral afhankelijk van de leversnelheid van de bezorgdiensten, welke ivm Corona soms wat te wensen overlaat, maar ondanks dat komen de spullen snel deze kant op. De kwaliteit van de materialen is uitstekend, zeker in verhouding tot de prijs.

Kanaaldijk-Noord 109 A

5642 JA Eindhoven