Top :)

professioneel en vriendelijk

goed en adequaat geleverd

prima bedrijf blijkbaar, ontdekte het toevallig online bij mijn zoektocht naar mini computertjes waarbij ik de M5Stack in het vizier kreeg. Een prima prijs voor de leuke spulletje die ik de volgende dag in huis had. Ik ga hier vaker bestelln: een paar servomotortjes staan al op mijn verlanglijstje.

prima en vlot geleverd

Niet duur en snel in huis

snelle service, breed assortiment, goeie prijs

Prettig, snel en overzichtelijk met goede productinformatie op de site.

Ik ben heel tevreden over mijn eerste bestelling

Ik heb nog niet veel ervaring met Tinytronics, dit was de eerste keer. Volgens mij heeft Tinytronics een groot assortiment Arduino en RPI spullen, mijn grote hobby. De eerste levering is vlot verlopen, producten waren goed verpakt. Prijzen naar mijn mening redelijk. Ik zal de volgende keer weer Tinytronics overwegen als leverancier. Ik ben heel tevreden.

Erg goede klantenservice en prijzen

Heb vrij vaak hier besteld, erg goede zaak, en goede klantenservice. Heb een keer mijn paket verkeerd geleverd gekregen en werd direct benadert en gecompenseert. Top!

Goed, snel en goedkoop

Tiny heeft mij nooit teleur gesteld

Leuke zaak, veel in huis, snel en niet duur.

Ben helemaal tevreden keurig verzorgd.

Prettige informatieve manier van uitzoeken en bestellen

Super service

Zelf gebruik ik Tinytronics vaak om snel dingen te bestellen. Het aanbod vindt ik sterk en overzichtelijk. Ze hebben wat ik nodig heb. Als ik iets in de middag bestel kan ik het meestal dezelfde dag nog ophalen. Dat is erg handig als ik een project snel af wil maken. Erg fijn om mee te werken.

Geweldige shop, vakkundig en goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Mijn ervaring is heel erg goed met deze webshop. Ik ben met mijn bedrijfje (elektro-training) vanaf oktober 2017 klant. In die tijd heeft zich 2 maal een defect onderdeel voorgedaan en die 2 dingen zijn heel snel en tot mijn volle tevredenheid opgelost. Er is ook altijd ruimte voor een vakkundig advies. Kortom een vakkundige en betrouwbare partner als het gaat over kwalitatief goede en goed geprijsde artikelen die snel worden geleverd. Dus mijn plan is om nog vele jaren klant te blijven.

Vlotte levering, duidelijke site!

Snelle levering, meestal volgende dag.

Snelle topservice

Goedkoop en goede service

Ruim assortiment aan spullen die gebruikt kunnen worden voor het maken van prototypes, qua locatie ook goed dat het vlak bij de tue ligt.

super

snelle levering,kwaliteits produkten.

Altijd positieve resultaten met TinyTronics

Na jarenlang met een ander merk Fillament ge-3D-print te hebben, met regelmatig wisselende resultaten, kan ik met vreugde zeggen dat de resultaten met de fillamenten in het assortiment van TinyTronics tot op heden positief en consistent zijn gebleken... Echt een aanrader dus.

Supersnel en superscherp geprijsd. Hofleverancier.

Ik ben elke keer enorm tevreden als ik hier wat heb besteld. En ik heb de indruk dat het assortiment steeds verder uitbreidt.

snelle en zeer goede service

het product voldoet precies aan de omschrijving en werkt ook goed verder was het ook snel geleverd

Superbe.

Snelle en correcte levering. Ben je een elektronicus bestel dan je producten cq componenten bij Tiny Tronics.

Flexibel en klant gericht

Erg Fijne partner voor ons om mee samen te werken. Levertijden zijn kort. Daarnaast word er altijd met ons mee gedacht en indien mogelijk maatwerk geleverd.

geweldige online shop

nooit geen leverings problemen gehad en altijd goede verpakking zodat alles onbeschadigd aankomt. gewoon top

Good service, good packing

Order processed smootly, unique concern they are not shipping out of Europe! For my taste, bad policy!

Altijd goed geholpen

Al vanaf het begin klant altijd tevreden en goede service

leveringen volgens het boekje !

Zie hiervoor. Tegelijk dit : pas op , dat Uw klanten niet bezoedeld worden met equête-moeheid . . . . 👍

Goede selectie producten, geen minimum besteleenheden en goede prijzen

Ik zocht wat betere kwaliteit electronische gebruiksartikelen (zoals jumperdraden en wat connectors) dan wat je op Chinese sites kan kopen en ik had verwacht daar veel meer te voor moeten betalen, maar dat is hier helemaal niet het geval. Blij verrast! En voor de rest hebben ze ook een uitgebreide selectie producten tegen hele schappelijke prijzen. Ze kunnen ook producten per brievenpost versturen wat natuurlijk weer scheelt op de verzendkosten. Ik bestel er regelmatig en tot op één keer na versturen ze idd alles op tijd. Dat laatste halve sterretje in de totaalscore reserveer ik voor openingstijden tot 10 uur 's avonds want ik bestel nog wel eens wat 's avonds en dan moet ik wachten tot twee dagen daarna. Maar ik snap dat dit een luxe-probleem is en in vergelijking met Chinese sites is het nog steeds onvergelijkbaar snel! Ben blij dat ik deze webshop gevonden heb!

Kanaaldijk-Noord 109 A

5642 JA Eindhoven