Goed en vriendelijk

Mooi SUP-boards

Snelle levering en prima service

Perfect!

Kite besteld rond rond 16u30. Volgende dag in huis in België! Ik bestel nog bij jullie in de toekomst.

vtb online

Received directional kite board in Rotterdam and ordered wet suit. Service OK.

Klantvriendelijk bedrijf

Doorgaans zeer tevreden over de service!

Levering zoals besteld

goede service enthousiaste medewerkers

Ging voor een reparatiesetje naar de shop en ging met een nieuw pak weg! ;-) Leuke enthousiaste verkopers die er ook verstand van hebben!

Goede prijs, eenvoudig bestellen, snelle levering.

:-)

Zeer klantvriendelijk

Lost direct verkeerde levering op

Mooie spullen en nette service

Leuke aanbieding van een poncho, mooie spullen en nette service.

Koop zeil via internet

Levering thuis door de personneel , perfect !

Alles volgens afspraak

Een volledige windsurfset online besteld bij Eurofun. Netjes geleverd. Communicatie liep zeer prettig. bedankt Eurofun.

goede service

The ordered product was not available, so they phoned and offered me a comparable product. Delivery was prompt.

Snel en professioneel

Zowel online als op locatie erg fijne service. De medewerkers zijn erg behulpzaam en weten waar ze het over hebben. Bij een online bestelling worden de producten snel geleverd.

Prima service en goed meegedacht

Prima service en goed meegedacht.

Mixed feelings

Wat betreft bestelling staan er producten op de website op voorraad die blijkbaar niet op voorraad zijn. Maar het er werd een alternatief geboden dus dat was oke maar ik kwam op de locatie in Zevenhuizen en liep vier man personeel rond ZONDER mondkapje en waren geen spatscherm(-en) of enige corona maatregelen welke gehanteerd werd. En dat vind ik echt niet kunnen in deze tijd. Zwaar teleurgesteld

Super! Erg behulpzaam en alles was snel binnen

Echt een aanrader

Goede site, snelle levering.

Kite besteld, volgende dag in huis. Top.

Perfect! Snelle levering ook

Duidelijke site en snelle levering! Dik tevreden dus

Alles prima geregeld. Bestelling in een dag in huis

Alles prima geregeld. Bestelling in een dag in huis

Kite besteld

Super snelle bezorging. Aanrader

Zeker voor herhaling vatbaar!

Duidelijke communicatie, zeer snelle levering naar belgië. Tevreden klant!

Kennis van zaken, klantgericht, out of the box, betrouwbare voorraad

Ik had bij diverse online leveranciers een wetsuit aangeschaft, met mijn maat (1.95m) altijd een uitdaging. Zeker als ik een dikke neopreen wil. Bij 3 leveranciers bleek na bestellen dat de voorraden zoals aangegeven op hun webshop simpelweg niet betrouwbaar bleken (na order en betaling). Het was toch niet leverbaar binnen 1 a 2 werkdagen. Tot ik bij deze clubs navroeg waar ik wel moest zijn: Eurofun! En dat klopt. De voorraad vermelding klopte. Toen PostNL er alsnog een potje van maakte was er voldoende mogelijkheid om toch snel een wetsuit binnen te krijgen. Eenvoudige communicatie, goed bereikbaar, direct zoeken met de klant naar mogelijkheden en als het moet de winkel op maandag van het slot af om de klant te bedienen. Top!

helemaal top

gewoon goede service

Noordoever Oostvoornse Meer 3

3233 NC Oostvoorne

31 (0)85 273 33 11

Over Surfshop Brunotti Beachclub

Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop. Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.