Prima en snel geleverd

Goed produkt, snel, goed geleverd

Prima ervaring, hier kom ik zeker terug

Duidelijk in de communicatie, snelle levering en betrouwbaar. Een aanrader!

Uitgebreid assortiment/snelle service

Bedrijf met veel ervaring, groot assortiment van goede kwaliteit en uitstekende service.

Goede producten en klantvriendelijk contact

Regelmatig bestel ik iets bij Eurofuncenter want goed assortiment. Gebeurd regelmatig dat je iets besteld wat niet beschikbaar is. Wordt dan altijd netjes geïnformeerd. Zou mooi zijn als website beschikbaarheid/ levertermijn laat zien.

Vriendelijk aan de telefoon direct geholpen met 't uitzoeken waar ons pakket was afgeleverd!

Zeer goede, attente service

Heel goed geholpen

Goed!

Snel geleverd, al met al goed. Niks op aan te merken.

Fijne zaak, 100% tevreden

Fijne zaak, 100% tevreden

Prima, maar vier dagen voor de levering is te lang

Zie hierboven!

Goede service en ze denken met je mee!

Goed geholpen en vriendelijke mensen!

gaat

Helaas niet de juiste kleurstelling gekregen van het zeil wat ik besteld had. En er was ook geen contact over opgenomen dat er een ander kleurstelling zou worden opgestuurd.

Snel geleverd, geen klachten

Mijn bestelling werd snel geleverd en voldeed helemaal aan de verwachtingen. Geen klachten.

Ik was opzoek naar een zomer pak. Eurofun heeft online een ruime collectie. Ik heb een mooie ion besteld en zit al gegoten. Super snel geleverd.. echt top.

Vriendelijk advies

Kennis van zaken en zelfs op zondag vlot telefonisch geholpen

goed service

super product

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

Goede spullen en dito service

Fijne shop

Kom altijd graag in de winkel in Zevenhuizen, maar online bestellen gaat ook soepel en snel. ION boardbag werd in no time geleverd.

Prima winkel voor alle watersport plezier.

makkelijk bestelt, vriendelijke klantenservice

Wegens corona online een wetsuite gekocht en telefonisch advies gekregen. In 1 keer het juiste pak!

Great service, quick delivery!

Great service, quick delivery!

Levering en product zoals omschreven.

Snelle service, goed advies

Advies over snowboardbindingen gevraagd, hierbij vriendelijk te woord gestaan. Bestelling was snel binnen. Had 2 setjes bindingen besteld. Hieruit een keuze gemaakt en de andere weer teruggestuurd. Een dag later kreeg ik al een mailtje dat ze de retourzending binnen hadden en het geld weer was teruggestort. Keurig dus!

Makkelijk, duidelijk en snel

Prima webshop

Noordoever Oostvoornse Meer 3

3233 NC Oostvoorne

31 (0)85 273 33 11

Over Surfshop Brunotti Beachclub

Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop. Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.