5 sterren als ze ook een antwoord nummer zouden hebben om gratis om te ruilen

Goede prijs en snel geleverd!

Goede prijs en snel geleverd!

Mooie schaatsen precies op tijd

Zoals altijd vriendelijk en goede producten bij Eurofun

Super service

Schaatsen besteld en binnen paar uur al thuis geleverd!!! Super service :-)

Goede ervaring, prima service

De online bestelling is prima afgehandeld en supersnel geleverd

Snel, attent en goed

Schaatsen besteld, dag later geleverd ondanks grote drukte. Alles in orde

Snelle en goede service!

Schaatsen besteld op de site om af te halen. Ik wer gebeld toen ze klaarlagen en kon ze binnen een dag ophalen in de winkel.

I bought a board, and the team of euro fun shipped very fast, they don't have big advertising on Internet but the prices are unbeatable!

Snelle levering en goede snelle communicatie

Snel geleverd, kwaliteit prijs verhouding goed

Snel geleverd, kwaliteit prijs verhouding goed

Via webshop besteld dit keer en snel m’n bestelling in huis

Zorg wel voor de juiste foto’s en de actuele kleuren van het product op de website. Voorkomt teleurstellingen bij de klant en geeft jullie minder vragen en werk. Wel uitleg gehad waarom.

Altijd goeie artikelen

Zeer vriendelijke mensen, nemen de tijd voor je. Geven een eerlijk advies!

Super levering

Product tegen een zeer scherpe prijs aangeboden en zeer snel geleverd.

Goede service en alle topmerken die je wenst.

Snelle en goede service. Mijn nieuwe go to bedrijf.

Super fijne en snelle service

Binnen 1 dag was mijn pakketje al geleverd!

Super goed geregeld

Dit is ultieme service. Zeil besteld, 3 uur later in huis. Heel erg goed geregeld.

Overzichtelijk site en eenvoudige spullen te bestelen en snelle bezorging.

Goed terugkoppeling

Bestellen duurde even van een skeg en daar werd ik heel netjes even over gebeld.

Goed contact

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon!

Super tevreden .

Vlugge levering . Makkelijk te volgen dankzij de Track en Trace .Product voldoet volledig ad verwachting .

Unieke winkel in regio Rotterdam

Ik kom al 25 jaar bij Eurofun en dat zegt wel iets. Ze verkopen gewoon goede spullen en als er iets mis is, dan is er altijd wel een oplossing te bedenken.

Erg goed en vriendelijk

Snel geleverd, goed contact. Heel erg blij mee. Bedankt!

Helemaal perfect

Netjes verpakt en snel afgeleverd. Helemaal blij met mijn aankoop!

Top bedrijf ,luisteren goed naar de klant en zoeken een goede oplossing

Ik had Burton step on schoenen gekocht via de website zonder bindingen ,maar ze willen liever het als complete set verkopen .de binding die ik voor ogen had waren bij hun niet beschikbaar dus alleen de schoenen genomen .Maar met een belletje hebben ze het toch opgelost BEDANKT.

Noordoever Oostvoornse Meer 3

3233 NC Oostvoorne

31 (0)85 273 33 11

Over Surfshop Brunotti Beachclub

Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop. Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.