Prima. Levering makkelijk geregeld in rare tijd

Spullen snel beschikbaar. Flexibel. Levering in goed overleg. Zelf afgehaald, wat onnodige transportkosten scheelde (met name voor Eurofun).

prima producten geleverd voor goede prijs

quality, promptness and seriousness

the order arrived in a short time even if the road was long, quality was perfect and colors are like in pictures.

Top....aardige mensen...helpen je gericht....verstand van zaken

Top....aardige mensen...helpen je gericht....verstand van zaken

Erg duidelijk en snelle levering

Erg duidelijk aangegeven en snelle levering.

Netjes

Mijn pakket werd keurig verpakt afgeleverd en was er binnen 2 dagen.

Snel, compleet en perfecte service!

Omdat de bestelde producten een verjaardagscadeau waren, en door Corona de levertijd niet gegarandeerd kon worden, is het persoonlijk thuisbezorgd. Prima!

Geweldig zaak

Snelle levering en goede service wij kopen hier altijd onze zomer en winterspullen

Prima service en goede deals!

Altijd scherpe prijzen als ik bel voor een deal. Goede service en eerlijk advies. Nog geen enkele miskoop bij hen gedaan en inmiddels mijn go-to shop als ik kitesurf gear nodig heb.

Goede snelle service, en groot assortiment

Ondanks de lockdown kon ik toch nieuwe handschoentjes bestellen via internet en het ter plekke ophalen. Lekker warme handen bij het kiten!

Goed geleverd, klein minpuntje: voorraad op website niet altijd accuraat. Wel snel na geleverd.

Goed advies en zeer snelle service

Goed advies en zeer snelle service

Goede prijzen up to date snelle bezorging, (minder met plastic verpakken?)

Geleverde spullen niet fabrieksnieuw

Na een Neilpryde 6.7 besteld te hebben duurde mij het te lang dat ik een verzendbericht kreeg. Na een belletje met ze bleek dat het zeil dubbel gereserveerd was. Keurig opgelost en ze hebben een ander zeil bij een ander inkoopkanaal geregeld. Bij het uitpakken zag ik meteen overal slijtageplekjes en dupjes in het monofilm. Niet dat er mee gesurft is, maar dit ziet er gewoon uit als een showroom model, niet fabrieksnieuw. Verder geen actie ondernomen want het surft er echt niet minder om.

snelle levering en prima klantenservice

snelle levering en prima klantenservice

Prima winkel

Mooie speciaalzaak, met medewerkers die verstand hebben van jouw hobyy als windsurfen, kiten, skien of snowboarden.

Prima service...goed

Goeie prijs voor een carbon peddel ..ben er tevreden mee

Geleverd wat is gevraagd, snel en goed uitgevoerd

Prima ervaring. Gekozen uit meerdere gelijkwaardige producten. Snel en goed geleverd.

Great

My expérience is very very positive. The team is very reactive and sympatic . The delevry is so quick.

prettige en fijne communicatie via de mail

de review kwam in eerste instantie te vroeg daar wij nog niets ontvangen hadden, maar na mail contact is alles op zijn pootjes terecht gekomen. Prettige en snelle service

C

C

Prima service!

Ontvangen wat ik besteld heb, ondanks de vertraging hebben ze mij dit laten weten dus goede service.

heel fijn dat Rolf mij een mail stuurde waarbij hij in eerste instantie een ander product aanbood , maar daarna nog een mail stuurde dat hij het product wat ik had besteld toch op voorraad had, omdat iemand wilde ruilen . Minpuntje vind ik wel dat als een product me niet zou bevallen, ik zelf de retourkosten moet betalen

Top winkel met vriendelijk en deskundig personeel

Ik word altijd goed geholpen en kan vinden wat ik wil hebben. Top winkel met vriendelijk en deskundig personeel.

Zeer snelle en juiste service

Tevreden over de snelle levering en producten zoals vermeld op de site.

Noordoever Oostvoornse Meer 3

3233 NC Oostvoorne

31 (0)85 273 33 11

Over Surfshop Brunotti Beachclub

Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop. Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.