Keurig verzorgt en op tijd geleverd

Makkelijk kunnen bestellen, en goed verzorgt op tijd afgeleverd. Pluim voor jullie.

Uitstekende service en goed geadviseerd!

Ik heb mijn snowboard en bindingen vlak voor kerst besteld bij Eurofun. Telefonisch zeer goed geholpen en goed advies. Alles op tijd binnen! Zeer tevreden.

Behulpzaam en meedenkend. Goede service.

Tijdens jerstdagen flink hun best gedaan mijn bestelling op tijd te bezorgen. Vriendelijk. Denken mee. Enthousiast. Mooie spullen ook.

Service is tot nu toe altijd prima naar wens geweest. Misschien vanwege de feestdagen liet de communicatie wat achter en werd mijn bestelling kater dan verwacht geleverd. Communicatie was inhoudelijk erg vriendelijk en accuraat

Super service! Goed aanbod!

Zeer vriendelijke en snelle respons toen ik een product wilde ruilen. Tevens goeie afhandeling van garantiegevalletje.

Super goede service en snelle levering.

Nadat ik eerst een goed advies had gekregen, heb ik online besteld. De spullen werden de volgende dag geleverd.

Mijn ervaring is heel goed, vlotte service en steeds vriendelijk.

Fijn meedenken bij online bestelling

Erg prettig dat er na online bestelling via telefonisch contact goed wordt meegedacht om de order optimaal te maken. En erg fijn dat de bestelling thuis werd afgeleverd door een medewerker "die toevallig toch in de buurt moest zijn".

In de winkel fijne ervaring nu voor t eerst online

Zeker in deze periode vind ik t jammer dat het pakket niet bij de buren afgegeven mag worden. Heb getracht contact met pistnl te krijgen maar niet gelukt. De buren willen ook wel tekenen. Als ik nu niet thuis ben moet het weer doorgestuurd worden met alle vertraging van

Heel goede website, aankoop snel geregeld

Zeker heel positief! Na online bestelling, wat eenvoudig geregeld was, zelf spullen opgehaald. Vriendelijk en flexibel personeel. Klein attentiepunt: surfplank werd niet automatisch met 4 dezelfde voetbanden geleverd, de 4e ontbrekende voetband werd meegegeven, maar was van een ander design.

Super service

Toen een product niet leverbaar bleek te zijn heeft Eurofun me super geholpen met het vinden van een alternatief. Superdeal.

Helaas was mijn bestelde giek niet meer op voorraad, maar ze belde me even op om te overleggen wat ik wilde doen. Het was voor mij geen probleem om even te wachten op de nieuwe bestelling dus voor mij netjes opgelost

Simply... All Perfect

I bought two kitesurf boards... Nice prices, nice customer service and very well packaged... 100% recommendable. Thank you so much to the team!

product online gekocht maar niet meer beschikbaar. ander product geleverd met verkeerde onderdelen

slecht, niet aan te bevelen

Perfect service

Nice company with good prices

Topzaak

Snelle en accurate communicatie, en snel geleverd!

Uitstekend!

Mooie set persoonlijk aan huis afgeleverd door Eurofuncenter.

Ja fijn en snel.

Fijne winkel

Lekker makkelijk online bestellen.

Woon net een beetje te ver weg om even naar de winkel te rijden, daarom is dit een mooi alternatief en werkt perfect.

Gewoon snel en goed aanbod

Correct, goede prijs

Geweldige service

Altijd goed geholpen. Zeer scherpe prijzen. Zeer goede aftersales. Kennis van zaken.

Customer oriented / efficient

Customer oriented / efficient

Excellent

Friendly staff follow up calls to ask clarifications and super fast. Great people

Zeer nette service

Snelle accurate opvolging en goede service, top !

Noordoever Oostvoornse Meer 3

3233 NC Oostvoorne

31 (0)85 273 33 11

Over Surfshop Brunotti Beachclub

Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop. Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.