Goede site en snelle levering

Goede site en snelle levering

na 3 keer bestellen kon ik het eindelijk echt bestellen

3 keer wilde ik een zeil bestellen op de site en zodra ik hem in mijn winkelwagen had gedaan en wilde gaan betalen werd er gezegd dat het niet voorraad was. Dit natuurlijk niet op de zelfde dag maar om de week

Snel, accuraat en betrouwbaar.

Snel, accuraat en betrouwbaar.

Op voorraad = op tijd geleverd!

goed aanbod, goede merken en op tijd geleverd

Gewoon de beste

Gewoon de beste surf en sup (web)winkel die er is.

Mooie winkels prima service

Mooie winkels prima service

Excellent service

Excellent service

Good service & quick Delivery

Good service & quick Delivery

Eenvoudig bestellen, fijne communicatie, netjes geleverd.

Een nieuw board besteld. Kreeg een werkdag later netjes bericht wanneer het board geleverd werd. Enigste puntje is dat je track en trace code krijgt waar je niets mee kunt :-) Board zat goed verpakt en is netjes aangekomen. Tip: geef op de site nog wat extra opties aan. Ik heb bijvoorveeld helemaal niet nagedacht over een boardbag of een mastvoet. Deze bestellen we nu maar na. :-)

Enorm goede service, vriendelijke mensen, denken heel erg mee en ook nog eens goede prijzen. Ik ben begonnen met kite lessen hier, daarna ook eerste set gekocht en inmiddels een tweede kite. Meerdere situaties gehad waarbij er iets aangepast moest worden of anders ging als verwacht, maar ze komen altijd met een eerlijke en goede oplossing. Ook voor vragen en advies altijd bereid te helpen. Eigenlijk meer dan 5 sterren!

Complete snelle levering

Snelle en complete levering

prima service

Mijn short leash die ik besteld had was niet meer voorradig, maar er is snel een prima alternatief aangeboden, en snel geleverd.

Great and fast shipping

I got my sail 2 days after ordering. The packaging was perfect! Thanks a lot! Greetings from Cologne

Heel fijn

Fijn dat ik constant mails en updates kreeg over mijn pakket.

Super Service gericht met heel goed advies

Verrassend pro-actief en behulpzaam

Betrokken en enthousiast

Na mijn onlinebestelling ben ik door eurofun gebeld over de status van de bestelling. Daarbij hebben ze me nog geadviseerd en heb ik telefonisch mijn bestelling nog kunnen wijzigen. Heel klantgericht!

Goede service!

Werd gebeld dat van bepaald artikel een kleur niet aanwezig was. Na telefonisch contact geïnitieerd vanuit eurofun toch even besproken en dag later bezorgd

Super service

Simpel goed en snel

Heel vlugge levering

Heel vlugge en correcte levering van gekozen materiaal en dit naar België.

Snelle, correcte levering

Snel verzonden door Eurofun, voor een prima prijs (aanbieding op bindingen).

Andere kleur moeten kiezen of annuleren.

De online shop is goed en overzichtelijk. Bestellen gaat makkelijk. Contact is goed. Minpunt is dat de voorraad niet klopte. De kleur die ik online bestelde bleek niet op voorraad. Andere kleur moeten kiezen of annuleren.

Zeer goed, niets op aan te merken

Helaas was een item van mijn bestelling niet op voorraad. In plaats van langer wachten werd direct het bedrag van het bestelde item terugbetaald en de rest is netjes uitgeleverd.

Gezellige winkel, waar de medewerkers kennis van zaken hebben.

Ik ben goed geholpen bij de aanschaf van mijn hele kite uitrusting. Het is een gezellige winkel met vriendelijke mensen. Alles gaat relaxed. Maar bovenal, de mensen hebben er kennis van zaken en geven je goed advies.

Super !!

Was nog niet bekend met Eurofuncenter. Top collectie, scherpe prijzen, super service en de volgende dag in huis. Tot snel, dank !

Noordoever Oostvoornse Meer 3

3233 NC Oostvoorne

31 (0)85 273 33 11

Over Surfshop Brunotti Beachclub

Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop. Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.