Superrrrr

Super goede prijs/kwaliteit... ik ben vaste klant

Prima service en goede prijzen!

Veel keuze, goede prijzen en prima service. Werd keurig geïnformeerd over de stand van mijn bestelling.

Ook toen er wat verkeerd ging, ben ik goed en vriendelijk geholpen

Via de website heb ik een mast besteld. Het toeval wilde dat terwijl ik de mast bestelde, diezelfde mast in de winkel werd verkocht. Meteen ben ik gebeld en werd mij ter compensatie een betere mast aangeboden voor dezelfde prijs. Hierdoor duurde de levering wel wat langer, maar ik vond dit een prima voorstel. Men was telefonisch ook altijd goed te bereiken en bovendien vriendelijk. Uiteindelijk ben ik dik tevreden.

Snel en prima geleverd

Makkelijk bestellen, slechte communicatie

Makkelijke bestelsite maar daarna slechte communicatie over bezorging. Levering was veel later dan op de site vermeld en pas bericht dat het verstuurd was toen het pakket er inmiddels al was. Jammer

Tevreden

Ben super geholpen.

Zeer snel en goede kwaliteit

Eurofun heeft een zeer ruime keuze. De afhandeling is zeer vlot en makkelijk. De levering was uiterst snel, ook in de corona tijd.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Geweldig!

Op zoek naar een passend zeil voor een herintredend windsurfer bij Eurofuncenter terecht gekomen via internet. Ik was met de oude gedachte van vroeger aan het zoeken naar een zeil die passend zou moeten zijn voor mijn Bic Techno 293 die ik 2de hands op mp gescoord heb. Met in het hoofd de maat die ik dacht nodig te hebben een telefoontje gepleegd naar EFC en netjes te woord gestaan door een vriendelijke dame. Deze ging mijn vraag uitzoeken en niet veel later werd ik terug gebeld door Aad de eigenaar van EFC. Deze heeft mij met veel geduld en enthousiasme telefonisch zo goed op weg geholpen dat hij niet veel later via de mail mij 2 suggesties voor complete tuigage's stuurde. Terug gemaild welke mijn voorkeur had en deze in het weekend erna stond hij netjes klaar en bekeken in de winkel. Weer alle aandacht voor de klacht met een glimlach en een bakkie. Zeil was prachtig maar helaas was de mast niet meer in de voorraad dus hier werd zonder probleem een duurdere mast uit het rek gehaald voor de zelfde afgesproken prijs :-) Nu we er toch zijn wetsuit, trapeze erbij tegen scherpe prijzen. Ging super tevreden de de deur uit ! Weekend later na 28 jaar het water weer op en of dat ik gisteren gestopt was. Aad en personeel super bedankt en de volgende keer rijden we weer graag naar Zevenhuizen!

Goed product snelle levering

Product netjes verpakt en snel ontvangen. Goede kwaliteit! Erg blij mee

Goed product maar geen geld terug voor afwezig oroduct

Een jogging broek en een sweater besteld. Jogging broek gekregen en super tevreden. Sweater was er niet in mijn maat maar k heb het geld niet terug gekregen ... was 50€...

Ik ben uitstekend geholpen.

Ik hen info gevraagd in de winkel over een type sub, en werd daarbij deskundig te woord gestaan door een enthousiaste dame. Waarna ik het board online heb gekocht en heb afgehaald in de shop.

Snelle levering, goed contact

Een dag later was de bestelling al binnen. Telefonisch contact nog even gehad over de bestelling. Heel netjes allemaal. Aanrader

Goede service, vriendelijk personeel

Prima beholden, denken goed mee

Snelle verzinding & scherpe prijzen!

Alles goed ontvangen. Wel meer dan een week moeten wachten...

Wel na enkele dagen telefoon gekregen dat alles nog moest vertrekken. Corona-problematiek??

prima shirt

Mooi kwaliteit en snelle levering

Fijne winkels!

Goed geholpen met aanschaf surf spullen.

Keurig.

Altijd behulpzaam en goede kwaliteit spullen. Ze weten waar ze over praten.

Helemaal volgens afspraak

Goede service, snelle levering

Heel tevreden!

beste prijs en snelle levering

beste prijs online voor goed product. Zelfs in Corona tijd binnnen 2 dagen geleverd in België

Een snelle levering, goede kwaliteit, scherpe prijs.

Ok

Ok

Noordoever Oostvoornse Meer 3

3233 NC Oostvoorne

31 (0)85 273 33 11

Over Surfshop Brunotti Beachclub

Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop. Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.