Hele vriendelijke service

Het product wat ik online had besteld, was toch niet meer leverbaar. Ik werd door een vriendelijke man gebeld en hij heeft me een paar hele goede alternatieven geboden. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

zeer snel, klantvriendelijk en behulpzaam

Top bedrijf

Mijn bestelling liet nogal op zich wachten, hier .moest ik zelf achteraan bellen, de volgende dag mijn bestelling in huis. Verder Top!

Retour zenden niet mogelijk

Omdat de maat van het petje wat ik had besteld niet goed was wilde ik het product retour sturen. Op de website staat dat er een retour sticker wordt bijgevoegd maar die zat er niet bij. Ik heb twee keer met de klantenservice gemaild om te vragen hoe ik het kan terug sturen, maar ik krijg geen antwoord. Inmiddels zijn de 30 dagen verstreken en kan ik het niet meer retourneren.

Ik moest nieuwe skie schoenen kopen, ik wist niet welke schoen en wat voor merk dus ging naar Eurofuncenter in Zevenhuizen. Ik werd geholpen door Pascal hij gaf mij goede uitleg, nam de tijd en ik voelde mij niet verplicht om te kopen en het allerbelangrijkste was dat hij vriendelijk en behulpzaam was. Hij heeft mij echt fantastische skie schoenen verkocht. Heb regelmatig aan hem gedacht terwijl ik aan het skiën was nog nooit zulke fijne schoenen gehad dankjewel Pascal. Echt een Top zaak en ook nog een fantastische service. Pascal van mij krijg je een dikke vette 10 👍🏻 Voor een goed en eerlijk advies moet je bij Eurofuncenter zijn in Zevenhuizen!

Simpel, gewoon goed!

Telefonisch contact gehad en daarna bestelde helm razendsnel verstuurd en ontvangen. Had ik niet anders kunnen wensen.

Everything perfect

uncomplicated ordering and fast delivery

Snelle bezorging

Geweldige service!

Boardbag besteld, echter werd een te kleine maat geleverd. Naar de klantenservice gebeld en de juiste boardbag werd gelijk, zonder gedoe, opgestuurd!

Perfecte service en prijzen

Top winkel

What I received is not what i ordered

Request return & refund very hard to find where I 'd like to report the case & request return in the website First time to shop here, very disappointed

Easy & smooth

Good experience, definitely recommend

Snelle levering en volgens verwachting

Dit is nog eens fijn bestellen Prima site, goede producten en snelle levering

alles snel en goed ontvangen, terugbetaling van niet leverbare goederen was ok.

ok

Goede wil, mindere communicatie

Ik had advies gevraagd voor een volledige zeilrig samen te stellen. Goed advies maar niet helemaal volledig. Proberen bellen maar niet vastgekregen. Toch besteld maar dan bleek het zeil niet meer beschikbaar, alternatief voorgesteld door Eurofun maar met meerprijs. Voorgestelde deal leek OK maar bij levering was het dan toch het eerste zeil. Levering was ook 2 weken ipv vooropgestelde 3 werkdagen.

Hartstikke blij met mijn hoedje

Super blij met mijn hoedje

Spullen waren snel in huis !

Quick delivery, good service

Quick delivery of the ordered product. A problem in one of the component was solved within a week.

Super, niets op aan te merken!

Positief, ik ga zeker nog goederen bestellen....👍

Super Preise und schneller Versand

Gibt nix zu meckern. Im summer sale super Preise und schneller Versand.

goede prijs kwaliteitverhouding; netjes geleverd.

Snel geleverd, goede communicatie per email in goede staat óntvange. Ga zeker vaker producten en bij hun aanschaffen

Professioneel en snel

Goed contact, knappe prijzen en goede service. Ook voor iets wat slecht verkrijgbaar is.

Top zaak

Wetsuit besteld in verkeerde kleur, volgende ochtend mailtje er achteraan gestuurd en zonder problemen de goede kleur opgestuurd gekregen.

Top product & bloedscherp geprijsd! 😎

"Winkeldochter" North gekocht, kleuren combi was i.d.d. als afgebeeld op website. Na telefonische afspraak binnen 1 dag @ Oostvoorne gebracht vanuit Zevenhuizen. Doen wat ze zeggen & zeggen wat ze doen die dudes. Top service dus & tot de volgende aankoop! 😎

Noordoever Oostvoornse Meer 3

3233 NC Oostvoorne

31 (0)85 273 33 11

Over Surfshop Brunotti Beachclub

Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop. Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.