Pluspunten
Super geholpen, flexibel en goede tips gegeven, ze denken echt mee en zeer klant vriendelijk. Echte aanrader!!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
Pluspunten
Actieve communicatie over verloop van bestelling.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie
Pluspunten
Je kan bellen voor inlichtingen
Pluspunten
Goede en vriendelijke service
VerbeterpuntenNiet 3 keer na elkaar bellen als iemand niet opneemt maar een paar uur later terugbellen indien mogelijk
Pluspunten
makkelijk in de omgang, goede sfeer
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
enorm snelle service
Verbeterpuntenik had wel een ophaaltouw verwacht bij mijn giek
Pluspunten
Goede communicatie over bevestiging bestelling/betaling en aflevering.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie, gemakkelijk het bestelde product te traceren, perfecte afhandeling. Bedankt
Pluspunten
Ik had een vraag per email gestuurd en werd er meteen persoonlijk over gebeld om e.e.a te verduidelijken.
Pluspunten
telefoonlijn can de webshop is fenomenaal, bezorgen is echt top!!!!
Verbeterpuntenkorte uitleg over de maten van trapezelijnen en maatlabels daarvoor
Pluspunten
herstellen meteen een gemaakte fout
Pluspunten
Bestelling vlot afgerond met voldoende info rond uitlevering
VerbeterpuntenMeer info op de site onder de kop "product informatie"
Pluspunten
2 zeilen en een giek online besteld. Vlotte levering en goede communicatie tijdens het bestelproces.
Pluspunten
Snelle service!
Pluspunten
Klantvriendelijkheid
Verbeterpunten/
Pluspunten
snelle levering, snelle email afhandeling
VerbeterpuntenRaar pakketje ontvangen. Artikel niet ingepakt in plastic oid. vreemd
Pluspunten
Heb reef slippers gekocht, volgende dag in huis top. En nog voor een top prijs ook helemaal blij
Pluspunten
Goed contact via mail, ze doen hun best om de klant "tailor made" is aan te bieden.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Noordoever Oostvoornse Meer 3
3233 NC Oostvoorne
Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop. Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.