Pluspunten

heel klantgericht nemen uitgebreid de tijd om mee te denken snelle en verzorgde levering

geen

Pluspunten

Snelle service, overzichtelijke website. Goede afhandeling toen ik mijn product moest ruilen voor een andere maat. Vriendelijke klantenservice!

Pluspunten

Superservice, toen de mastverlenger van 32 cm versie was uitverkocht kreeg ik de nogal duurdere versie van 48 cm, supersnel, super vriendelijk, gewoon super bedrijf!

Pluspunten

Louter alleen maar positieve ervaringen met Eurofun, online en in de winkel zelf. De winkel voor mij vwb windsurf en snowboard gear en kleding

Pluspunten

Leverbetrouwbaarheid en snelheid

mailcommunicatie inzake Track & Trace, had ik niet ontvangen waardoor het pakketje onbedoeld te lang op het afhaaladres is blijven liggen. Bij navraag wel supersnelle reactie met relevante info, zelfs op zaterdag!

Pluspunten

Hele goede en vriendelijke service!

Pluspunten

Goede service. Had mijn impact snel nodig en er werd goed meegedacht hoe ik deze zo snel mogelijk kon krijgen

Zo doorgaan!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goed bedrijf, veel keuze

De site shop werkt niet lekker... kan niet op prijs order.. dus zoeken, zoeken

Pluspunten

geen op of aanmerkingen.

Pluspunten

Alle afspraken netjes nagekomen, goede communicatie, nette prijzen, relaxte service. Een aanrader! Bedrijven die netjes hun afspraken nakomen zijn uniek in deze tijd!

Pluspunten

Snelle reactie op vragen, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Daar ik niet zeker wist welke maat wetsuite ik moest hebben voor mijn zoon, heb ik gebeld met 1 van de vestigingen. Deze dames hebben mij zo vriendelijk geholpen. Het pak is in geode orde ontvangen, de maat was perfect mede als het pak! Super

Pluspunten

Punctuele levering

Pluspunten

super snelle en vlotte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website

Telefonisch contact gehad over kiteboard. Bleek niet meer leverbaar, maar paar dagen later via de website gewoon online besteld en direct geleverd ?!?

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering goede prijs denken goed mee

zorg dat er altijd iemand op de vloer is met verstand van alle sporten

Pluspunten

Bijzonder persoonlijk klantgericht. Scherpe aanbiedingen

Zichtbaarheid van te bestellen kleur kite op website.

Pluspunten

Klantvriendelijke mensen snelle levering

??

Pluspunten

Goede service, goede prijs en vriendelijk

Niet met DHL verzenden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering en aankondiging hiervan

Dhl business als leverancier ipv parcel. Dus geen betrouwbare aankondiging van aankomsttijd etc. Beter via DHL parcel of express.

Pluspunten

Snelle correcte levering, vriendelijk personeel. Niets op aan te merken! Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Netjes verzorgde en traceable levering

Noordoever Oostvoornse Meer 3

3233 NC Oostvoorne

31 (0)85 273 33 11

Over Surfshop Brunotti Beachclub

Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop. Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.