Pluspunten

snelle levering, netjes gebeld dat de bestelling in 2 delen geleverd zou worden

Pluspunten

Vlot, bereikbaar, snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

Track nuts niet bij levering

Pluspunten

- Snelle reactie per mail - Concreet en duidelijk in de communicatie - Zeer goede service. Als er iets mis gaat is dat geen probleem, het gaat erom dat het wordt opgelost. Dit hebben ze heel goed gedaan.

Pluspunten

Snelle levering, no-nonsense

Pluspunten

Ook telefonisch goed bereikbaar, klantvriendelijk, snelle service.

Pluspunten

Goed advies tijdens telefonisch onderhoud.

Ook mastvoet aanbieden bij de JP Windsup met kindertuig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie (at first), uitgebreide collectie, flexibel in zoeken naar oplossingen

Een medewerker liet twee keer een steek valleen in het nakomen van een toezegging

Pluspunten

Na telefonisch contact is er extra spoed op onze bestelling gezet en was de zending de volgende dag binnen. Dit is top !!

Pluspunten

Stellen alles in het werk om de klantenwens na te komen Hele snelle en leuke feedback op de bestellingen en de mailtjes die daarna volgenden met vragen

Pluspunten

- snel antwoord - zeer snelle levering - correcte info (voor zover ik het kan beoordelen)

- niet-concurrentiële prijzen tov Duitsland.

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

Goede service! E-mail contact gaat snel en geven altijd antwoord. Telefonische contact ging ook prima en duidelijk. Ik heb een combinatie van nieuw en gebruikt kite materiaal gekocht en er wordt in de winkel alle rustig en netjes nagekeken. Hier werken mensen met ervaring, ik heb goed en eerlijke advies gekregen over merken, maten, verschillen tussen diverse modellen en alles voor een goede prijs en met garantie.

Helaas hebben ze nog geen winkel richting noord (Ijmuiden / Wijk aan Zee / Amsterdam)

Pluspunten

Hebben een uitgebreid aanbod met goede aanbiedingen, handig ook dat ze meerdere winkels hebben als je de bestellingen zelf wilt ophalen. Klantenservice is heel erg behulpzaam mocht er iets zijn.

Pluspunten

In Kamperland in de shop geïnformeerd, echter artikel was daar niet aanwezig, Medewerker heeft naar de shop op de brouwersdam gebeld om daar te controleren of het artikel aanwezig was. Was niet aanwezig, Na controle van interne voorraad webshop, artikel online besteld en werd keurig bezorg.

Pluspunten

Er werd de tijd genomen. Het is niet niks wat je koopt. Vriendelijk personeel en eerlijk over de producten op zichzelf

Eigenlijk niks. Maar ik krijg een beetje een turkije gevoel. Wat ik wil zeggen is dat de prijzen op de artikelen eigenlijk nergens op slaan. Omdat je zo bezig bent met een goede prijs (combi artikelen complete kite set)kom je er achter dat er een flinke marge op de produten zit. Ik ben eigenlijk wel blij met mijn producten en het is ook eigenlijk wel leuk en een grappige sfeer maar of genaaid wordt of dat je juist een goede deal heb blijft de grote vraag dat gevoel

Pluspunten

Snelle levering. Snelle reactie via de mail bij vragen.

2 stars: worse than expected

Positive

fair product variety, friendly staff

Suggestions

a bit more attention to detail and taking time to inspect the goods before sending (to prevent sending stuff that is faulty in obvious way or sending something of incorrect size) could benefit us buyers and Eurofun and avid frustration and delays. Maybe I was unlucky but I have ambivalent feeling about the service. Still waiting on money back for undelivered gear...

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Bij Eurofun word je professioneel geholpen zonder dat je het gevoel krijgt dat je een nummer bent. Prettige winkel met dito personeel.

Pluspunten

Snelle levering, behulpzaam en vriendelijk personeel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Neemt de tijd om kanten te helpen

Hou je aan je lever termijn van 48 uur! Bij mij duurde het een week voor ik mijn bestelling had! Woensdag besteld, en pas volgende woensdag ontvangen. Ook zag mijn product er niet meer uit. De de doos van de bar die ik besteld had was verpakt in een andere doos, maar alsnog was de doos van de bar helemaal beschadigd en lelijk. Het leek wel of het paket uit een rijdende vrachtwagen was gevallen, en er vervolgens nog een auto overheen was gereden. Ik vind dit niet kunnen. Ik betaal 300 euro voor dat pakket en vervolgens gaan jullie zo met de bestelling om? Ik vind het raar.

Pluspunten

Goede service ontvangen en goede communicatie

Tot nu toe soepel

Pluspunten

Goede prijs Snel en efficient geleverd Netjes verpakt.

Noordoever Oostvoornse Meer 3

3233 NC Oostvoorne

31 (0)85 273 33 11

Over Surfshop Brunotti Beachclub

Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop. Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.