Goede Black Friday aanbiedingen

Het zeil wat ik zocht was met Black Friday extra goedkoop. Snelle levering.

Snelle goede service

Duidelijke website, snel bestelsysteem, snel verzonden. Goede communicatie. Netjes verpakt en geleverd wat besteld is. Top dus.

Goeie service, goeie prijs, mooie site!

Snelle reactie via de mail en goeie service, board was goed verpakt en snel geleverd. Zeil was helaas niet op voorraad, maar eurofun, nam hier zelf contact over op en kwam met goeie oplossingen, ik ben fan!

gewoon goed

Product gekregen zoals besteld. Enige puntje was de bezorging maar dat is PostNL haar schuld.

Great product selection and perfect customer service

I discovered this watersports online shop recently and after having bought a couple of items from them my experience has been very good both in terms of value for money and in terms of responsiveness when I have needed to contact the customer support.

Kennis van zaken, correcte prijzen en deskundige afhandeling

Wij zijn van België, ben zelf al 42 jaar bezig met de windsurfsport, sinds wij Eurofun hebben leren kennen(en dat is al heellang) hebben wij al onze aankopen gedaan bij Eurofun. Vroeger deden wij onze aankopen fysiek in één van hun shops omdat wij op dat moment redelijk veel in Nederland vertoefde voor onze passie(windsurfen) uit te voeren, het voordeel was dat je "face to face" nog beter kon gebruik maken van hun professionele kennis om u te laten adviseren. Wij hebben alvast onze garage vol hangen met top materiaal van bij deze experten, en het wordt allemaal tot op de limiet gebruikt. Sinds mijn pensioen vertoeven we meer in Spanje voor langere periodes, omdat we dus zelden nog in Nederland zijn doen we onze aankopen via de WEBshop van Eurofun, ook hier een zeer goede communicatie en advies maar dan via mailverkeer. Wij hebben sinds enkele jaren nu een online account bij Eurofun, het mooie klantenkaartje van vroeger van in de winkel blijft natuurlijk een leuk souvenir. Onze laatste aankoop, een volledige wingsurfset(Tabou pocket air + een wing en foil van GA) is donderdag toegekomen via hun verzenddienst, eigenlijk was mijn vrees om een board te laten verzenden volledig onterecht >> Proficiat voor degene die alles verpakt heeft, alles is in perfecte staat toegekomen. Wij kijken er dus naar uit om na al die jaren windsurfen om in de toekomst on Low wind days met deze nieuwe discipline (voor ons althans, het wingsurfen) van start te gaan >> waarschijnlijk zal het voor voor maart zijn in de buurt van Oliva in Spanje. Deze winter wel nog wat conditie houden met windsurfen op binnenwater hier in de buurt. Dus Eurofuncenter, wederom hartelijk dank voor deze laatste deal.

snelle levering windsurfboard voor een scherpe prijs

Duidelijke website, board gekocht tijdens Blackfriday weekend, daardoor scherpe prijs, scheelde toch mooi 21 %. Snelle levering, jammer dat het voorjaar nog niet aanbreekt om het boardje te testen ;-)

prima bestellen

1 product was niet op voorraad maar binnen een paar uur werd ik daarvan op de hoogte gesteld. Prima

Driemaal iets besteld. Steeds supersnel geleverd.

Anon m4 besteld en de volgende dag in huis!

Gewoon top!

Snelle levering, fijne korting, makkelijk proces!

Great service, friendly staff

Unfortunately the wetsuit I’m looking for wasn’t available. But these are difficult times. The service was good and the people were friendly.

Lastige retourneren

Ik had 2 ski-jassen besteld. Die werden zoals beloofd na een aantal werkdagen geleverd. Helaas vielen ze beide niet in de smaak. Het retourneren was onduidelijk te vinden op de website. Je moet hierbij een formulier printen en in de doos doen. Ook moet je zelf het adres op de doos plakken en dus een pakket versturen op eigen kosten. Dit is op bijna alle andere plekken beter geregeld en vandaar dat ik dit niet zou aanbevelen.

Alles klopte

snel, goed en concurrerend

Deze week skis gekocht bij Eurofun. Aan de voorkant gevraagd of het ski's waren die goed aansluiten bij mijn wensen. Binnen het uur reactie! Was OK, en daarmee kan ik ze, mochten ze toch niet goed bevallen, weer inruilen tegen 85% van de betaalde prijs. Skis daarna in de aanbieding gekocht tegen de laagste prijs in NL en paar dagen later werden ze netjes geleverd.

Hele snelle levering en betrouwbaar

Binnen een dag het product in huis. Goede communicatie over en makkelijk besteld via de site.

Zwemvest

Prima en prijs goed

Warm

Lekker strak wetsuit!

EVERYTHING IS PERFECT AS EXPECTED

I bought a pair of snowboard bindings for my sister. The promotional offer was the best on the web and the shipping speed was perfect. Thank you so much.

Buena compra

Producto recibido en fecha. Muy bien empaquetado. Es un producto que , por su precio, merece la pena comprar. Aunque si lo que quieres es escuchar discos muy antiguos, éstos pierden toda su calidad de sonido. Los de los 80 y posteriores, se escuchan de maravilla. Y los casettes también.

Skischoenen - Top geregeld tegen een aantrekkelijke prijs

Ik heb bij Eurofuncenter Fisher Ranger one skischoenen besteld. De ski schoenen zijn snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs. Bedankt helemaal top !!!

Goede, snelle service

Ik kreeg zeer vlot een reactie op mijn vraag per email. Verder was de levering snel en kon het bij een PostNL servicepunt worden afgehaald. Goede online koopervaring.

Best price, fast, lovely

This is how it should be :-) highly recommended!

Ok

all very well

Koopje gedaan

Via de webshop een koopje kunnen vinden. Besteld en 2 dagen later had ik mijn spullen. In het verleden nog al besteld bij deze shop en steeds tevreden, nu ook weer. Dus in één woord, aanrader.

Noordoever Oostvoornse Meer 3

3233 NC Oostvoorne

31 (0)85 273 33 11

Over Surfshop Brunotti Beachclub

Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop. Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.