Graag nog een keer

Heel snelle levering, ook naar Duitsland

Goede service !

Duidelijke communicatie en levering in lijn met afspraak

kind response and customer care

Satesfied with kind response and customer care.

Super schnell, super geantwortet, super Material

Xx

Goede en vriendelijke service!

Mijn ervaring met Eurofun was uitstekend. Het door mij bestelde item paste niet. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk op mijn retourmelding. Binnen een dag nadat ik het item terug had gestuurd, ontving ik al een betere maat. Het item voldeed helemaal aan mijn verwachtingen en ik had er meteen de volgende dag veel plezier van!

Wetsuit besteld en super snel binnen gekregen. Ietsje anders dan op de foto van de site, maar nog steeds heel mooi! Erg blij mee, hier kan ik zeker in surfen.

Product besteld en volgende dag in huis. Een shop waar ik al jaren surf en skispullen koop.

Geweldige service

Besteld en 2 dagen later geleverd

Goede service en nette prijzen. Absolute aanrader

Zeer nette en correcte afhandeling van bestelde artikelen. Bij vragen wordt je netjes gebeld en alles wordt correct afgehandeld. Prima bezig Eurofun. Ga zo door.

Goede service tragere levering

Goede service, snel antwoord bij klantendienst alleen jammer dat je kan aanvinken wanneer je de levering wil ontvangen maar dat dit helemaal niet klopt… meer dan een dag later…

Dik in orde, dus aanrader. Hangloose!!

Veel keuze, goede informatie, stevig verpakt.

Alles bestens!

Board bestellt und schnell geliefert. Die Kommunikation war auch sehr gut.

Parfait et service extra rapide!

Communication très ponctuelle et précise avec le service des ventes concernant l'expédition de la voile. Délais très courts et frais d'envoi offerts. Emballage très robuste. Le must!

gewoon goed geleverd

betrouwbaar en prima service

Prima winkel

In de winkel altijd al goed geholpen. En online ook alles keurig afgehandeld.

Great!

Goed geholpen

Snelle levering, goede website, goede service!

?

I'm sorry but I don't understand Duch well enough to know exactly what you are asking. However, i suppose you want me to evaluate your performance regarding my purchase from you. The purchasing prosess begun with an unpleasant surprise, which you, however, compensated professionally. The shipping was accomplished otherwise well, but DSV had not received my phone number ( reason unkniwn) and they could not deliver according to their schedule. As I called hem due to the delay , they delivered during the same day. All in all, well done but not worth 5 stars.

Klantvriendelijk

Bellen na een bestelling om te verifiëren of de bestselling juist is

Prima service!

Prima service, zowel qua logistiek (snelle levering) als telefonisch advies m.b.t. in dit geval surfgear.

Product op voorraad en direct geleverd.

Goed en anel geleverd

Prettige website en snelle en goede levering

Goed advies snel verzonden

In eerste instantie een Baseplate besteld maar deze was niet op voorraad. Nadat ik telefonisch benaderd was heb ik een andere gekregen die snel werd verzonden.

Perfect , service zoals je verwacht .

zeil besteld op Maandag , onmiddellijke feedback over het order en op Woensdag feilloos aangeleverd aan huis! Perfecte service .!!!! aanrader ;-)

Excellent service!

Thanks for the fast shipment and good communication during the whole process.

Noordoever Oostvoornse Meer 3

3233 NC Oostvoorne

31 (0)85 273 33 11

Over Surfshop Brunotti Beachclub

Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop. Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.