Gemengd

Ik was ontevreden omdat we niet op de hoogte werden gebracht van de aankomst van het pakket en de facturering niet werd gerespecteerd (gratis verzending boven een bepaald bedrag en dan toch aangerekend)

Netjes en vlug

Snelle service net product

Goede snelle service en bezorging

Snelle service en indien niet voorradig snel geleverd

Snel en goed

Snelle en betrouwbare service

Very good

Great place to shop Reasonably priced fast but very expensive delivery charges

Mn onderdeel was zeer snel in huis en voldoet aan de verwachtingen

Product snel ontvangen. Werkt prima en sluit goed af . De Sup is zo opgeblazen met deze adapter.

super réactivité merci

super très content délai respecté Merci bonne journée

Top service!

Top-service geleverd door Aad van Eurofun.nl! Ons bestelde product was na een paar keer gebruiken helaas krom getrokken. Geen idee waardoor, misschien een productie foutje?! Er zou een nieuw product opgestuurd worden, maar deze waren juist op dat moment uitverkocht. Ook bij Brunotti geen voorraad meer. Uiteindelijk heeft Eurofun het bij een ander bedrijf besteld en bij ons thuis laten bezorgen. Super service! Thanks!

Perfect!

Gute Qualität, schneller Versand, sehr zu empfehlen.

Ongelooflijk happy

Gebeld , avonds betaalt en dag nadien al geleverd in belgie

Einwandfreie Kaufabwicklung, top Ware…

Zu Preis, Kaufabwicklung und Ware gibt es nichts zu beanstanden. Einzig die Lieferung nach Deutschland habe ich zügiger erwartet. Insgesamt eine Empfehlung von mir!

goede service

omdat het skimboard wat beschadigd was en het ook de laatste was, kreeg ik 10 euro korting op het aankoopbedrag. een goede oplossing vond ik. en zo geregeld.

Product niet volgens afspraak aangekomen

Product zou op 28 juli klaarliggen op postkantoor. PostNL berichtte dat product geleverd was. Maar dat was niet zo. Product kwam later aan. Toen was ik op vakantie. Product is daarom naar u teruggestuurd. Kunt u het naar Mettrayweg 14, 7202LD te Zutphen sturen? Groet Wouter Welker

Top Shop

Wat ik zocht hadden ze

Snel en netjes geleverd

Snel en goed verpakt geleverd

Vriendelijk team en top service!

Vriendelijk team, top service en 2 lieve honden Ziva en Kyra die je kwispelend opwachten. Te leuk !

Verzending duurde alleen wat te lang.

Het is allemaal top behalve de verzending.

Goed is gewoon alledaags website

Ik heb een slim board gekocht het kwam in 2 dagen het is gewoon een goeie website word aangeraden

Quick and accurate

I ordered a simple valve. Friendly and easy site. Quick service

Correct & snel

Ongelooflijke snelle levering naar België en top product.

top

Tamelijk lang moeten wachten (2 maanden) maar super goed gerief en vriendelijke helpers.

Betrouwbaar

Prima spullen geleverd conform belofte

Snelle service, gewoon goed!

Duidelijke webshop en snelle service. Spullen kwamen keurig verzorgd en ingepakt per post.

Goede communicatie over de bestelling toen de levering wat langer op zich liet wachten. Echt heel fijn, meneer wist ook toen ik belde gelijk over welke bestelling het ging. Heel persoonlijk en prettig te woord gestaan. Ga zo door! Ik zal jullie bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden

Noordoever Oostvoornse Meer 3

3233 NC Oostvoorne

31 (0)85 273 33 11

Over Surfshop Brunotti Beachclub

Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop. Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.