De bestelling werd rap verzonden. Er waren echter problemen bij de koeriersdienst waardoor de bestelling niet aankwam. Uiteindelijk contact opgenomen met de verkoper met een heel positief resultaat. De dag erna werd mijn bestelling al geleverd. De verkoper is heel correct. Zeker een aanrader !

Ik ben pas vandaag gestart maar in het verleden al zeer goed resultaat mee bekomen.

In het verleden, begin 2016, ben ik op korte tijd veel en gemakkelijk afgevallen. Daar ben ik toch 2 jaar goed mee geweest. Door in menopauze te komen ben ik opnieuw aangekomen vandaar dat ik het dieet hervat. Ik vind het enkel jammer dat er bij zo’n grote bestelling geen gratis shaker en maatschepje bijzit. Dat zou standaard moeten zijn.

vlotte levering, met tijdsaanduiding.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Zoals altijd snel en foutloos :-)

Gezonde voeding

Jammer dat je verzendings kosten moet betalen

Een aanrader voor iedereen

Zeer makkelijk in gebruik en daarbij ook nog lekker

Vlotte afhandeling van de bestelling. Ook juiste info over tijdstip van levering

Heb nog niets gekregen

nog niets gekregen wel betaald

Heel tevreden

Mijn vriend gebruikt de shampoo en conditioner van herbalife....ennis er super tevreden over...

Zeker resultaat ermee

Pas nog maar een weekje bezig ,gaat vlotjes In het verleden ook al gebruikt met goede resultaten ,toen gestopt wegens het financiële plaatje Gelukkig nu veel beter

Lekkere producten, bij bestelling snelle levering.

Snelle en correcte levering!

Lekkere shakes

Niet lang moeten wachten op mijn bestelling, correct geleverd tussen het uur dat opgegeven was, leuk dat ik maar een uur dicht bij de deur moest blijven (we hebben geen deurbel), dus super, dank u wel

Zeer snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering

Snel en efficiënte producten

Snelle levering en goeie producten alleen onbetaalbaar als je er volledig voor wilt gaan .

Nog steeds niet ontvangen

Ontgoochelend

ik ken er al van vroeger

lekker van smaak, vele andere producten van andere merken zijn niet zo lekker.

lekker

Nog te vroeg om iets te kunnen zeggen is nog maar één week in gebruik en moet nu stoppen want ik heb het groot probleem dat ik met verstopping zit en een opgeblazen gevoel heb al hoewel ik veel water drink en in plaats van te vermageren houd ik alles op en de weegschaal gaat omhoog. Kan er mij iemand helpen dat te voorkomen zodat ik weer kan starten. groetjes

Is goed voor mijn spieren wa op kracht te houden

Ik ben 66pr invalide en drink da voor mijn spieren.

Professioneel

Goed opgebouwde website met duidelijke uitleg van de producten. Snelle en adequate levering! Vervoerskosten zouden mogen wegvallen bij een aankoop van een bepaald bedrag. Leuk dat je als goede klant een korting kan opbouwen! Ook de service (via mail) is prima!

zoals het moet

zeer goed

zeer goed

Verzending aangerekend ondankt promo

Beste, Als u de nieuwsbrief goed leest ziet u onderstaande staan hoe het is opgebouwd. Dit wordt duidelijk uitgelegd. U bent vrij om andere producten te zoeken. Dit was het antwoord, maar in de promotie stond duidelijk gratis verzending en dat was men vergeten. IK heb in mijn schrijven wel aangeven dat ik niet ben opgezet met dit soort van promoties en misschien wel moet uitkijken naar een andere leverancier... waarschijnlijk daarom zulk een antwoord.

Engelbertsweg 11

7554SN Hengelo