Vlotte bestelling en levering.

Vlotte lbestelling en dito levering.

De producten zijn echt fantastisch om te gebruiken

Steeds correcte en zéér snelle levering.

Super en gemakkelijk

Ik ben een slechte eter smorgens maar door de maaltijdvervangende shake kan ik tenminste in de namiddag normaal eten en niet lekker eten door van alles in mijn mond te duwen het maakt mijn dag veel meer in balans en ik verlies hierdoor mijn kilo s op een rustig en gebalanceerde manier .

Zeer tevreden !

Zeer tevreden en snelle levering !

Zeer correct en zeer snelle levering. Shakes zijn superlekker!

Tevreden over de levering

Geen problemen ondervonden

Goede en smaakvolle producten.

Het is jammer dat ze zo duur zijn

Bestelling was eerst niet aangekomen maar ,onmiddellijk geholpen en een nieuwe gekregen! Top service

Snel en goed

Het was goed en snel

Het valt mee

Bestelling is vrij snel aan gekomen maar ik mis een product heb al een mail gestuurd maar heb nog niets gehoord

Levering is een ramp

Ik heb een bestelling gedaan Begin juli 2020 maar mijn pakketje nooit ontvangen Als ik volg mijn zending bij DPD lijkt dat ik dat pakketje heb ik gekregen ,maar dit bestelling is nooit bij mij gearriveerd ! Niet correct

Ik wacht op het resultaat

Levering vlot en producten ok. Wel jammer van de zeer opvallende doos zodat de buren nu weten dat ik ermee bezig ben. Met mijn lactose- allergie ben ik echter zeer beperkt in de keuze van smaken, welgeteld 1 en ik denk dat dat op den duur heeeeeeeel eentonig wordt en mogelijk vol te houden. Ook denk ik dat je met een vanillesmaak meer kunt variëren door vruchten toe te voegen. Nu zit je al met twee smaken ineen en dan wordt het snel een overload aan smaken. Op zich is de smaak voorlopig lekker, maar enkel framboos of vanille zou ook welkom zijn. Dus zeker nog ruimte tot verbetering.

Positief

Positief

Goede producten en snelle levering.

Hulp om af te vallen door het gebruik van de shakes is echt een pluspunt.

zeer correct en snel geleverd

zeer tevreden.

Voor mij is het ideale s'morgens als maaltijd

Tevreden

Ben tevreden over de levering en de producten. Jammer dat er in het starters pakket geen maatlepel zit. Om de kosten wat te drukken zal ik met voor en na mijn gebruik van de producten uit bereiden.

Goed resultaat en goede service alleen manier van leveren kan veel beter

Heel goed product en service is heel goed .Zelfs een mail wordt zelfs op zondagavond beantwoord . Alleen de levering kan veel beter .De Track -and-Tracing kun je niet volgen of toch slecht .Opeens staan ze aan je deur zonder te verwittigen .En dan vooral met een doos die niet aan de verbeelding overlaat .Sommige buren moeten niet weten dat ik Herbaline gebruik .Een neutrale doos zou veel wenselijker zijn .

Lekker maar duur.

Over resultaten is te vroeg om iets te zeggen.

Betrouwbaar

Eerlijke en duidelijke communicatie

Geen verkoper die je lastig valt. Mooie uitleg erbij. Eerlijke producten. Jammer van de lange leveringstijd. Maar komt door Corona.

Vraagje

Beste, Ik zit eigenlijk met een vraag. Altijd al tevreden geweest en meestal goed op tijd geleverd. Op 22mei voor de zoveelste keer een bestelling geplaatst en tot op vandaag niets aangekregen. Wel een track en trace, maar als ik daar op druk, krijg ik een foutmelding. Ook al een mail gehad om jullie te beoordelen. Maar heb dus geen idee waar onze levering zich bevindt momenteel. Kan dit nagekeken worden? Alvast bedankt

In het zak gezet

Als je even kijkt op het internet zie webshop van verschillende distributeurs waarbij ik voor net hetzelfde maar 134€ moest betalen ipv 186€ die ik nu betaald heb . Ze beloven ook geleverd binnen de 1-3 dagen ik heb er 7 mogen wachten en dikke ramp dus !!!

Engelbertsweg 11

7554SN Hengelo