Snel en efficiënt!

Makkelijk besteld, kwalitatief en ergonomisch verpakt, quasi per direct geleverd!

Snelle en correcte levering

Terwijl ik de bestelde producten nog niet direct nodig had, gebeurde de levering toch heel snel.

Makkelijk en doeltreffend. Product spreekt voor zich

Hallo, normaal ben ik altijd super tevreden (ik bestel al jaren) maar deze keer scheelt er iets aan

Ik bestel al jaren en altijd heel tevreden maar nu scheelt er precies iets aan de smaak/samenstelling van de vanille. Proeft muf en zonder vanille smaak. Heb alle 3 de potten die ik bij mijn laatste bestelling heb gekregen, geprobeerd maar alle 3 hetzelfde probleem. Heb ook al eens met een nieuwe shaker geprobeerd maar blijft slecht smaken. Heel jammer want op deze manier ga ik een ander product moeten zoeken vrees ik

Top produkt

Is een uitstekend produkt om af te vallen. Alleen wat prijzig. En als je al langer klant bent krijg je ook geen extra korting of je moet klantenbinding doen. Allewel ik wel het bij vrienden promoot. Maar ik wil geen rond slom er rond en dat vind ik erg. Denk dat ik niet alleen ben ( mensen hebben tegen woordig weinig tijd)

Alles oke

Alles oke

Tevreden

Tevreden

Vlugge service

Vlug geleverd en degelijk ingepakt

Vlot en snel

Vlot en snel

Gelukkig

Ik ben sinds 1oktober bezig en ben nu 5kilo kwijt ik ben zeer tevreden met de shakes!!

Veel te weinig begeleiding of uitleg!

Er mag meer uitleg bij. Je moet op de producten zelf gaan lezen

Correcte verzending,heel goed produkt.

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte levering

Mijn buik begint plat geworden

Mijn buik begint plat geworden ik ben blij

ZEER GOED

de site kan nog wat beter worden qua uitleg over de producten

Goede producten en een super snelle levering!! Echt top!!!!

Goede producten en een super snelle levering!! Echt top!!

snelle en correcte levering

Strikt

Alles verliep zoals ik wenste en vlotte service Spijtig dat er geen geschenkje bij was

Goed maar prijzig is

Super tevreden

Super te vreden van de poeder bosbessen en banaan chocolade was minder

Correcte levering

Wordt soms sneller geleverd dan de vermelding in de mail. Super!!!

Super service

Bestelling geplaatst en volgende dag al in huis. Geweldig service.

Ok

Ok

Mijn ervaring isgoed maar een paar jaar geleden heb ik het nog eens geprobeerd met de shakes om 'te vermageren toen lukte het wel wat beter dan nu ik verloor toen sneller gewicht dan nu. Ik ben gestart op 1oktober en ben tot nu 1kg400afgevallen.Maar het verschil is nu tegen over vorige keer dat ik nu altijd thuis ben met mijn echtgenote beide gepensioneerd en als ik ging werken deed ik nachtdienst als verpleegkundige in een rusthuis met 250inwoners dus veel meer beweging. Ik ben ook gekend met zeer veel problemen na 4schouderoperaties en veel rugklachten niet moeilijk na zo een zware loopbaan.

Engelbertsweg 11

7554SN Hengelo