3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Snelle levering.

Een kialapunt of een ander afhaalpunt waar je de bestelling zelf kunt ophalen. Nu geeft het problemen dat er altijd iemand thuis moet zijn. Je kan het niet altijd aan de buren vragen.

Pluspunten

overzichtelijke website goede communicatie snelle levering net en verzorgd verpakt

geen

Pluspunten

Zelden problemen

Bij de laatste bestelling veel problemen met leveringsbedrijf dpd. Bestelling ook onvolledig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Ik wacht nog op een artikel.

Pluspunten

Ik ben te mager, toen ik tanken sprak me iemand aan over u bedrijf dus ik ben naar Hasselt geweest, was heel blij daar te horen dat Stef me kom helpen om langzaam aan bij te komen! Ik heb geen honger gevoel sinds mijn zwaar herseninfarct van over 6 en half jaar geleden. Toen ik begon u bedrijf woog maar 46 kg nu ongeveer 2 a 3 maanden verder 48 kg!

Voor mij persoonlijk kan ik zeer moeilijk naar de grote wc gaan van die voedingsshake dus heb ik nog een halve pot staan en nog veel melk! Dat is dus werk punt voor mensen met zelfde probleem als mij ondanks die mango en thee!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede opvolging en duidelijk tot levering

Bij levering bleek echter twee artikelen te kort, geen feedback gekregen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

COACHES ZEER OPDRINGERIG, EN ONVAKKUNDIG.

Pluspunten

werkt snel en goed

Pluspunten

een overzichtelijke website om te bestellen en de levering gaat super snel, de volgende dag kwamen mijn produkten aan !! ook interessant dat je een bedrag kan sparen die van een volgende bestelling wordt getrokken

geen

Pluspunten

Snelle service van bestellen tot aan huis leveren

Pluspunten

Hele snelle levering . Perfecte uitleg over de werking . Het product (shake) werkt supergoed en is ook nog eens lekker . Niets dan positieve dingen eigenlijk .

Geen . Ik vind het perfect zoals het nu is

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prompte levering van bestelling

Te duur en weinig duidelijke instructie: geen begeleiding

Pluspunten

weinig uitleg over gebruik van de producten. Maar ook geen verwijzing naar consulenten die je gratis kan consulteren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk, snelle communicatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelling heel vlot en vlug

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle service

producten verkopen waar je niet doodziek van wordt... ben echt zeer ontevreden. de dokterskosten erbij en de dagen dat ik niet kan gaan werken, worden deze ook terugbetaald?

Pluspunten

Snelle levering, enorm goede site, duidelijke voor de mensen en eerlijk over hun producten en dat vind men nergens bedankt voor de eerlijkheid

Sorry maar geen te vinden sorry

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

antwoorden op mails zou mogen verbeteren. ik heb per ongeluk 2* betaald en dit gemeld, doch nog steeds geen antwoord gekregen.

Engelbertsweg 11

7554SN Hengelo