Uitmuntend!

Mijn bestelling dag erna geleverd. Top product. Ook vraag gesteld via WhatsApp over facturering direct en volledig beantwoord. Complimenten!

• Uw oordeel over GEREEDSCHAPSKOFFER BV.R30PB FACOM
  • Beschrijf uw ervaring met GEREEDSCHAPSKOFFER BV.R30PB FACOM Kwalitatief uitstekend
  • Zou u GEREEDSCHAPSKOFFER BV.R30PB FACOM aanbevelen? Ja

Makita lineaal

Mooi product voor mooie prijs

• Uw oordeel over GELEIDERAIL DUIKZAAG 300CM 194367-7 SP6000 MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GELEIDERAIL DUIKZAAG 300CM 194367-7 SP6000 MAKITA Werkt super
  • Zou u GELEIDERAIL DUIKZAAG 300CM 194367-7 SP6000 MAKITA aanbevelen? Ja

Machine werkt top en service is altijd goed

• Uw oordeel over CIRKELZAAGMACH.2000W/235MM 5903RKX1(KOFF.) MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met CIRKELZAAGMACH.2000W/235MM 5903RKX1(KOFF.) MAKITA Goede diepte douglas in 2x door of halve inkepingen geen probleem
  • Zou u CIRKELZAAGMACH.2000W/235MM 5903RKX1(KOFF.) MAKITA aanbevelen? Ja

Al jaren vast klant bij Klium.

Ruime assortiment, veel snel leverbaar. Prijzen zijn goed, vaak speciale acties. Moest wel even wennen aan de nieuwe website maar dat is inmiddels een feit.

• Uw oordeel over ACCUBOSMAAIER 18V/BODY M18 FBCU-0 MILWAUKEE
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUBOSMAAIER 18V/BODY M18 FBCU-0 MILWAUKEE N.v.t.
  • Zou u ACCUBOSMAAIER 18V/BODY M18 FBCU-0 MILWAUKEE aanbevelen? Ja

Prettige webshop met goede service

Mooi assortiment aan producten voor een goede prijs. Prettig contact en goede service.

• Uw oordeel over 022
  • Beschrijf uw ervaring met 022 Goede webshop
  • Zou u 022 aanbevelen? Ja

Betrouwbaar en correct.

Klium levert volgens afspraak en de bestelde artikelen. Retournering is duidelijk aangegeven en de terugbetaling is vlot. Een aanrader!

• Uw oordeel over SLAGRING TMFT 33-A10/26 S
  • Beschrijf uw ervaring met SLAGRING TMFT 33-A10/26 S N.v.t.
  • Zou u SLAGRING TMFT 33-A10/26 S aanbevelen? Nee

Parfait

Parfait

• Très bon produit
  • Oui

Goede levering en top product.

Fijn bedrijf levert snel en komt afspraak na

• Uw oordeel over SYSTAINER SYS3 L 187 FESTO
  • Beschrijf uw ervaring met SYSTAINER SYS3 L 187 FESTO N.v.t.
  • Zou u SYSTAINER SYS3 L 187 FESTO aanbevelen? Ja

Snel

Meteen bestellen dus snel Thuis

• Uw oordeel over ACCUBUIZENSNIJDER 12V/BODY M12 PCSS-0 MILWAUKEE
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUBUIZENSNIJDER 12V/BODY M12 PCSS-0 MILWAUKEE Fijn apparaat
  • Zou u ACCUBUIZENSNIJDER 12V/BODY M12 PCSS-0 MILWAUKEE aanbevelen? Ja

Na 3 weken wachten blijkt dat ik nog 4 maand langer moet wachten.

Set van Makita besteld met een levertermijn van 1 maand. Meteen via mail een aanpassing dat het al binnen de 3 weken toekomt. Geen verdere emails met wijzigingen meer. 3 weken later: het pakje komt niet toe op de dag die ze hadden doorgestuurd. Dus gaan kijken op de klantenzone. Staat er doodleuk op dat het pakje pas een kleine 4 maanden later geleverd wordt. Ik neem contact op met de klantendienst, willen er niets aan doen. Dan order maar geannuleerd. 3 weken weggegooid, en nu moet ik weer op zoek. Hier bestel ik niet meer opnieuw.

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Uitstekend!

Toestel gereviseerd teruggekregen na technisch mankement, vlotte verzending en afhandeling.

• Zou u ons aanbevelen? Yes
  • N/A
  • Yes

Mijn klacht (productiefoutje) is snel verholpen. Ik kan weer aan de slag.

Ik hoefde niet lang wachten op de behandeling van een bestelde artikel, dat een productiefoutje blijkt te hebben. Kortom een snelle service gekregen.

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 de nieuwe camera ziet beter.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Prijs technisch ok

• Uw oordeel over 4933471406 - MILWAUKEE
  • Beschrijf uw ervaring met 4933471406 - MILWAUKEE N.v.t.
  • Zou u 4933471406 - MILWAUKEE aanbevelen? Ja

Top bedrijf

Goede prijzen , snelle levering Goede informatie over de levering

• Uw oordeel over TEC7
  • Beschrijf uw ervaring met TEC7 Perfecte kelder dichting
  • Zou u TEC7 aanbevelen? Ja

Zeer slechte service

Mooie Makita afkortzaag met schraag aangeschaft. Binnen 14 dagen een klein defect aan de zaag. Zeer slechte service. Machine moet op eigen kosten retour gestuurd worden. 10 dagen geen zaag. Geen vervangende machine voor lopend werk. Op de vraag hoe we dit probleem oplossen krijg ik simpelweg het antwoord dat het mijn probleem is. Machine is mooi en je kan een keer pech hebben maar deze manier van service slaat nergens op!! Koop hier niet nog een keer!!

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Ik kan iedereen wel klium aanbevelen. Iets bestellen en er wordt direct werk van gemaakt. Bij meerdere bestellingen wachten ze niet tot alles binnen is, nee zij sturen direct hetgeen op wat er nog is. De rest komt per gedeelte aan en er wordt geen extra transportkosten berekend. Nalevering is vaak ook binnen 2 weken binnen. Top bedrijf

• Uw oordeel over LWAUKEE
  • Beschrijf uw ervaring met LWAUKEE Sterke machines en goed
  • Zou u LWAUKEE aanbevelen? Ja

Goed en Snel

Bestellingen zijn snel binnen. Werken goed. Super prijs kwaliteit. Dik tevreden.

• Uw oordeel over X-COUP STEENZAAGMACHINE INCL. ZAAGBLAD CNEE - BEX3
  • Beschrijf uw ervaring met X-COUP STEENZAAGMACHINE INCL. ZAAGBLAD CNEE - BEX3 Werkt prachtig doet het goed.
  • Zou u X-COUP STEENZAAGMACHINE INCL. ZAAGBLAD CNEE - BEX3 aanbevelen? Ja

Perfecte levering

Goede prijs, snelle levering. Een echte aanrader. Top

• Uw oordeel over 18V XR BRUSHLESS HEGGENSCHAAR OP STEEL - ZONDER AC
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR BRUSHLESS HEGGENSCHAAR OP STEEL - ZONDER AC DeWalt laat je nooit in de steek
  • Zou u 18V XR BRUSHLESS HEGGENSCHAAR OP STEEL - ZONDER AC aanbevelen? Ja

Ook bij problemen snel opgelost

Ik kreeg meerdere artikelen binnen. Na uitpakken bleek er 1 beschadigd te zijn. Na melden ervan, stuurde men meteen een retourlabel, en het nieuwe artikel op. Na binnenkomst (zeer snel) heb ik het beschadigde artikel retour gestuurd. Tot nu toe top ervaring.

• Uw oordeel over 8162 - MILWAUKEE N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met 8162 - MILWAUKEE N.v.t.
  • Zou u 8162 - MILWAUKEE aanbevelen? N.v.t.

Netjes op tijd geleverd

Netjes correcte levering

• Uw oordeel over ACCUBLADBLAZER 12V/BODY M12 BBL-0 MILWAUKEE
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUBLADBLAZER 12V/BODY M12 BBL-0 MILWAUKEE Valt iets tegen aan blaas kracht
  • Zou u ACCUBLADBLAZER 12V/BODY M12 BBL-0 MILWAUKEE aanbevelen? N.v.t.

Redelijk duidelijke website, uitgebried assortiment. Heel snelle levering ook in nederland

• Uw oordeel over 4591 - TESA CROSS FILAMENT 50MX50MM - 04591-00000 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met 4591 - TESA CROSS FILAMENT 50MX50MM - 04591-00000 N.v.t.
  • Zou u 4591 - TESA CROSS FILAMENT 50MX50MM - 04591-00000 aanbevelen? N.v.t.

Prima bedrijf.

Apparaat gekocht bij Kilium. Apparaat kon niet door mij gehanteerd worden, zonder problemen snel geretourneerd, zeer goede service.

• Uw oordeel over 3347 - MILWAUKEE N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met 3347 - MILWAUKEE Helaas kon ik door een lichamelijke beperking deze machine niet bedienen.
  • Zou u 3347 - MILWAUKEE aanbevelen? N.v.t.

Snel, voordelig en goed

Bestel regelmatig Festool producten hier. Zijn altijd erg scherp geprijsd. Snelle levering. Geen zorgen.

• Uw oordeel over VOORAFSCHEIDER 20L CT-VA-20 FESTOOL
  • Beschrijf uw ervaring met VOORAFSCHEIDER 20L CT-VA-20 FESTOOL Mooi compact, bijna net zo goed als echte dirt cycloon.
  • Zou u VOORAFSCHEIDER 20L CT-VA-20 FESTOOL aanbevelen? Ja

Goede en snelle levering

Goede lage prijs met snelle levering

• Uw oordeel over SRE 3185 VLAKSCHUURMACHINE - 600442000 - METABO
  • Beschrijf uw ervaring met SRE 3185 VLAKSCHUURMACHINE - 600442000 - METABO N.v.t.
  • Zou u SRE 3185 VLAKSCHUURMACHINE - 600442000 - METABO aanbevelen? Ja

Betrouwbaar en super goede service

Wat ik had besteld werd al binnen een paar dagen thuis bezorgd; Klasse!

• Uw oordeel over KB 18 BL ACCU-KOELBOX - 600791850 - METABO
  • Beschrijf uw ervaring met KB 18 BL ACCU-KOELBOX - 600791850 - METABO heb al even paar dagen getest en werkt prima.
  • Zou u KB 18 BL ACCU-KOELBOX - 600791850 - METABO aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!