Gewoon alles goed, daarom koop ik hier en niet bij de anderen.
Veel beloven, niet goedkoopste, lange levertijden.
Beste Emilio Kan het zijn dat er een vergissing in het spel is? Ik kan op dit e-mail adres nl geen order vinden. Anders zou ik kunnen kijken wat er juist mis gelopen zou zijn en je verder helpen. Mvg Davy
Goede ondersteuning - vlotte afwikkeling - goede kwaliteit producten.
Snelle levering. Jammer, dat het niet duidelijk is wat je bestelt aan schrapers bij het artikel Bahco. Het driehoekje los is helemaal niet te vinden. Alleen compleet. Het lijkt mij handig, ondanks het gigantische aanbod artikelen, de soorten vervangende schrapers apart te vermelden. Hierdoor is het overzichtelijk en weet je wat je bestelt! Nu komt het over dat je 3 schrapers bestelt terwijl het feitelijk één schraper is en dan nog de verkeerde. Beetje misleidend is het zo wel. Erg jammer!!!! Gebeld en de medewerker gaf aan: “ mevrouw we hebben zoveel artikelen dat ze niet allemaal apart op de site geplaatst kunnen worden”. Die reactie helpt niet erg :-(
Beste Gemma De foto's op de site zijn aangeleverd door bahco en bevatten soms inderdaad fouten. We gaan dit zo snel mogelijk proberen op te lossen. De reactie van mijn collega heb je denk ik verkeerd begrepen. We kunnen niet alle foto's handmatig nakijken. Maar we proberen er wel zoveel mogelijk na te kijken. Deze zal in ieder geval zeker aangepast worden. Kunnen we je verder nog met iets helpen? Mvg en excuses voor de overlast. Davy
Snelle levering en goede kwaliteit van de producten
Product als omschreven en snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar !
Producten zijn snel te vinden ,kwaliteit en snelheid van levering is prima en tegen scherpe prijzen.!
Altijd een snelle verzending En goede service
Een aantal dingen besteld de laatste tijd En super goede levering .
Levering volgens afspraak 👍
Apparaten van festool zijn netjes afgeleverd binnen 1 werkdag
Snelle levering, zeer groot assortiment aan goede gereedschappen. Fijne winkel in zaken mee te doen.
Klium was voor wat ik nodig was het scherpst geprijsd en vandaag besteld was morgen in huis, kortom niks op aan te merken, prima.
Na telefonisch contact werd ik snel geholpen.
Duidelijke site kon het makkelijk vinden en bestellen
Supersnelle verzending en levering, zeer antrekelijke prijzen.
netjes en snel
Scherpe aanbieding, snelle levering
Snel geleverd en precies wat ik besteld had.
Had een infra rood thermometer willen bestellen met twee pointers zodat duidelijk is over welk gebied je meet. In de beschrijving tussen model 62 max en 62 max+ zag ik alleen een groter temperatuurbereik voor de 62 max+ niet dat deze de meter met twee pointers was. Jammer
Wie kent het niet: vrijdag na 17.00 dat ene ding nodig hebben. Als je het niet hebt blijft je karwei het hele weekend tot volgende week liggen. Niet bij Klium! s'avonds besteld, op zaterdag geleverd. TOP!
Snelle levering goeie kwaliteit werkbroek.
De levering was keurig op tijd zoals stond aangegeven, opgehaald bij een pick-up point van PostNL. Enige kanttekening. Normaal wordt er om de doos van een product wat je koopt nog een extra doos heen gedaan van de winkel zelf. Nog meer bescherming tegen beschadigingen. Deze ontbrak. De doos van het apparaat was gewikkeld in doorzichtige tape... alsof deze al eens open was geweest. Ik dacht even dat ik wellicht een doos met een grote steen erin zou krijgen. Gelukkig zat het apparaat er gewoon in, zonder gebruikssporen. Tip dus klium, bespaar niet op een extra kartonnen doos waar jullie logo op staat, dan was deze beoordeling gewoon 5 sterren.
26 Ekkelgaarden
Hasselt 3500