goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en prijs

de gehele bestelling in 1 keer versturen nu kregen we twee dagen achter elkaar pakketten van ze.De keer hier voor zelfs drie dagen achter elkaar een pakket ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij de productinformatie wordt ook het exacte bestelnummer van de leverancier vermeld zo weet je zeker wat je besteld. Opmerkelijk was de snelle levering binnen 24 uur na bestelling had ik de volledige bestelling in huis. Ongekend voor een buitenlandse (Belgische) leverancier.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eerste maal voor mij

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snellere levering dan aangegeven Goede / concurrerende prijs heldere product details bij beschrijving ruime keuze

Mooiere / volledigere bevestigings emails. Het is nu een regeltje met een pdf. Ik zou wat meer inhoudelijke informatie ook in de email tekst zelf zetten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima website, duidelijk en overzichtelijk met veel informatie over de producten. Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super snel en betrouwbare levering, top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, ruim assortiment en gunstige prijs.

Bestellingen mogen best verzameld worden tot één order, nu werd alles apart verstuurd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service, perfecte prijzen. kortom een bedrijf waar je iets mee kan. Zeker aan te bevelen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alle bestellingen super snel geleverd , vragen worden snel beantwoord ,al me al zeer tevreden .

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Misschien nog voor mobielen verzie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klium is super correct en ook bij naleveringen, echt professioneel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super prijs

Snellere levering en meer op voorraad. Achteraf had ik liever 10 euro meer betaald bij een ander en volgende dag mijn bestelling thuis

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitgebreid assortiment tegen redelijke prijzen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goedkoper als in de winkel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijk, goeie kwaliteit, topmerken, kortom super

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon top in alle onderdelen. Kunnen anderen nog wat van leren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

had dit nooit verwacht,heb dit gelijk aan de model vliegclub doorgegeven. mensen waren enthousiast.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bij telefonisch contact werd ik netjes te woord gestaan vragen werden goed duidelijk beantwoord.Ook na de geplaatste order werd alles keurig en vlot afgehandeld.

26 Ekkelgaarden

Hasselt 3500