Terrible, terrible, terrible!

Stay well clear of this company! They are truly useless!! My article was ordered 12 days ago and next day delivery was promised. As yet I have not received anything and Klium are refusing to return my money until they have found the lost article!! Customer service is terrible! I have called many times and sent many emails but there is no reaction from these awful people. Take my advice and stay well clear of this company!!

Lang gezocht erg tevreden zitten top

Heb erg brede voeten bij elten is er voor iedereen volgens mij wel de juiste schoen

Goede en snelle levering

Duidelijke site zodat je zeker weet dat het product op voorraad is.

Uitstekende service

's Middags had ik de bestelling gedaan, de volgende dag om 12 uur kon ik ze al afhalen

Heel goed product goed en snel geleverd.

Het aangeboden Product is goed, de Prijs is goed, het was snel op de Plaats van bestemming. De Promotie moet nog een beetje op gang komen want Klium is niet de eerste die boven komt als je iets zoekt.

Gewoon de belofte nakomen

Buitengewoon fijne ervaring met dit voor mij nieuwe bedrijf.

wat je verwacht

boormachine besteld ,volgende dag geleverd. gewoon zoals aangegeven. website overzichtelijk en artikelen tegen zeer scherpe prijzen.

Goed en snel geleverd

keurig en goed deze firma is een aanrader

Top ervaring!

Perfecte service

Klantvriendelijk en erg servicegericht. Snelle reactie en goede communicatie

Snelle levering en goedkoper dan elders

De beste prijs, snelste levering, beste service!

Helemaal top!

Snelle en prima Service

Makita gereedschap voor een strakke prijs en razendsnel geleverd.

Al een paar keer iets besteld altijd snel geleverd

Gereedschap besteld en weer snel geleverd

zeer goed!

zeer goed en snel

Nette webwinkel en goede service bij vragen

Helemaal top

Goede machine voor een mooie prijs. En super snel geleverd.

Diverse tstak dozen gekocht, het was een mooie prijs en alles werd snel geleverd

Uitstekende webshop.

Goede producten, snelle levering, goed retour beleid.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering, ik raad dit bedrijf iedereen aan

Het was weer een vlotte levering en dat niet voor de eerste keer

Weer een goede levering

Koop al aantal jaren gereedschap bij Klium. Ook dit keer weer snel gevonden wat ik hebben moest. Duidelijke website inclusief of het op voorraad is. Makkelijk te bestellen en te betalen. Vandaag besteld morgen in huis indien op voorraad.

Redelijk

In eerste instantie kreeg ik een bericht van PostNL pakket is niet bekent op deze postcode,maar na telefoontje en een week later is het toch nog goedgekomen.Ik had wel het goede postcode opgegeven.

levering

Geachte heer/mevrouw, Op zicht ben ik zeer tevreden betreft mijn eerste bestelling en levering van Festool gereedschap, alles in afspraak en levering correct verlopen van deze bestelde materialen. Echter met een 2e vervolg bestelling op 1-1-2020 gaat het wat moeizaam, ging hier om 2 artikelen en ook weer van Festool waarvan 1 artikel correct op tijd en afspraak is afgeleverd, het andere artikel was niet op voorraad en moest bij de leverancier vandaan komen. Heb hier wat later een berichtje ontvangen op 6-1-2020 dat verwacht lever datum van dit artikel circa 9-1-2020 wordt, helaas nu op 12 januari 2020, nog geen bestelling ontvangen. De werkzaamheden waar ik dit hulpstuk eigenlijk voor nodig had zijn inmiddels op de ouderwetse manier met de hand gedaan. Nogmaals jammer en had liever recht voor zijn raap van verkoper vernomen van materiaal is niet op voorraad en levertijd is ook niet bekend, had dan mogelijk voor een andere optie gekozen. Neemt niet weg betreft bovenstaand omschreven oponthoud dat voor een volgende bestelling ik toch weer gewoon voor KLIUM kies. Groetjes, Aart

26 Ekkelgaarden

Hasselt 3500