goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op voorraad, snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zoeken op het web, Bestellen, Betalen en in een mum van tijd afgeleverd....... Klium ? TOP ! !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top Notch!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending Achteraf betalen

Ik heb een SDS max apparaat gekocht en daarbij per ongeluk een SDS plus beitel gekocht. Het zou voorruit strevend zijn als dit door u opgemerkt was (uiteindelijk heb ik het natuurlijk zelf verkeerd besteld).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doen wat beloofd is

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte levering

?

slechter dan verwacht

Na bestelling geen bevestiging ontvangen per mail. Telefonisch niet bereikbaar. Dit kwam denk ik door een storing. Paar dagen mee bezig geweest. Bij een bedrijf met webshop kan dit niet. De website kan overzichtelijker. Na een paar dagen wel contact per mail gekregen en uiteindelijk is alles netjes afgehandeld. Dit was mijn eerste bestelling en ik zal wellicht in de toekomst weer bij Klium bestellen, al ben ik er niet heel enthausiast over. Aanbeveling aan anderen zou alleen voor de prijs zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel bedrijven kunnen nog een voorbeeld nemen aan dit bedrijf!! Het bedrijf houd je gedurende het leveringsproces goed op de hoogte. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk en service gerricht!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doen wat ze moeten doen.

Tijdens een doordeweekse dag was het bedrijf onbereikbaar. Op de website stonden geen bijzonderheden vermeld. Er kon wel een bestelling worden geplaatst maar kreeg daarvan geen enkele bevestiging. Na twee dagen werd er contact opgenomen. Het bleek een Belgische feestdag (ik woon in NL) en het bedrijf was daarom 2 dagen gesloten. Dit had gecommuniceerd moeten worden op de website.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering van het gereedschap! En goede bereikbaarheid van de klantenservice met duidelijke informatie. Ik ben tevreden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handige website, breed assortiment, goede prijzen en snelle levering, ook van back orders.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Zeer scherpe prijzen - Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice

- Verzendkosten zijn niet helemaal van deze tijd; maar wel begrijpelijk gezien de scherpe prijzen. - Webshop heeft niet van alle artikelen een afbeelding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

top bedrijf ( levert snel en netjes )

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot aanbod

In geval van back order, een email sturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij foute levering mocht ik het verkeerd geleverd product houden. Dat is nog eens service. De fout werd door Klium zelf geconstateerd en opgelost, dus heb zelf niets hoeven te doen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service

Als je vervolgens een check(je) met code VIP10 krijgt van wel €10 en die niet kan gebruiken omdat het product (bosch reciprozaag) een korting heeft van 1% (en dat is in dit geval ongeveer €1,30) komt dat raar over. Toen heb ik deze bestelling maar niet doorgezet. Dus kadootje geven prima maar niet op deze manier.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website Concurrerende prijs Snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

26 Ekkelgaarden

Hasselt 3500

085 760 32 22

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire