Goede dienstvekening

Alle producten op voorraad en dag na bestelling geleverd.

• Uw oordeel over STICKS TEGEN OPSTIJG.VOCHT DRYSTONE (10ST)RECTAVI N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met STICKS TEGEN OPSTIJG.VOCHT DRYSTONE (10ST)RECTAVI Makkelijk te hanteren, wat het resultaat is moeten we nog afwachten
  • Zou u STICKS TEGEN OPSTIJG.VOCHT DRYSTONE (10ST)RECTAVI aanbevelen? N.v.t.

Snelle en correcte levering..

Snelle en correcte levering.. Erg jammer dat hij niet past als tweede koffers de fat Mac

• Uw oordeel over Stanley FatMax Gereedschapskoffer MP 20"
  • Beschrijf uw ervaring met Stanley FatMax Gereedschapskoffer MP 20" Prachtig koffer
  • Zou u Stanley FatMax Gereedschapskoffer MP 20" aanbevelen? N.v.t.

Goed en netjes afgeleverd

• Uw oordeel over ROTERENDE LASER - SKR200Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met ROTERENDE LASER - SKR200Z - MAKITA Werkt prima
  • Zou u ROTERENDE LASER - SKR200Z - MAKITA aanbevelen? Ja

goede prijs en snelle levering

mooie hikoki haakse slijper hier gekocht. ivm verschillende tuinen die gedaan gaan worden in de familie kring een grote zware haakse slijper bestelt, hoeven we niet te huren en zijn we veel minder kwijt. eerste tuintje is al af en moet zeggen, lekker krachtig en de diemantschijf gaat als een mes door boter, enige minpuntje is dat er geen softstart opzit, hierdoor gaat hij meteen als een gek draaien, dus eerst zelf goed stabiel staan en dan opstarten en rustig slijpen

• Uw oordeel over HAAKSE SLIJPMACHINE - 230 MM / 2.200 W - G23SW2WWZ
  • Beschrijf uw ervaring met HAAKSE SLIJPMACHINE - 230 MM / 2.200 W - G23SW2WWZ Top machine erg krachtig voor een mooie prijs
  • Zou u HAAKSE SLIJPMACHINE - 230 MM / 2.200 W - G23SW2WWZ aanbevelen? Ja

Correcte en snelle levering,overzichtelijk geheel.

Correcte en snelle levering,overzichtelijk geheel.

• Uw oordeel over HOGEDRUKREINIGER K 5 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1
  • Beschrijf uw ervaring met HOGEDRUKREINIGER K 5 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1 Degelijk product
  • Zou u HOGEDRUKREINIGER K 5 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1 aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snelle levering.

• Uw oordeel over SLIJPERKAP 125MM STOFAFZUIG DWE46225 DEWALT
  • Beschrijf uw ervaring met SLIJPERKAP 125MM STOFAFZUIG DWE46225 DEWALT Past goed op de Dewalt machines.
  • Zou u SLIJPERKAP 125MM STOFAFZUIG DWE46225 DEWALT aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit tegen prima prijs en zeer snel geleverd.

Prima webwinkel

• Uw oordeel over COMBOPACK SCHUURMACHINE STOFZUIGER - DK6525 - MA
  • Beschrijf uw ervaring met COMBOPACK SCHUURMACHINE STOFZUIGER - DK6525 - MA Prima
  • Zou u COMBOPACK SCHUURMACHINE STOFZUIGER - DK6525 - MA aanbevelen? Ja

Snel verstuurd, uitstekende prijs

Klium is één van de goedkoopste internetpartijen als het om Festool gereedschappen gaat, en binnen 1-2 dagen geleverd. Klasse! Daar kunnen sommige andere webshops nog een lesje van leren.

• Uw oordeel over STOFZUIGSLANG D 27/22X5M-AS-GQ/CT
  • Beschrijf uw ervaring met STOFZUIGSLANG D 27/22X5M-AS-GQ/CT Lekker lange slang met geïntegreerde stroomkabel, perfect
  • Zou u STOFZUIGSLANG D 27/22X5M-AS-GQ/CT aanbevelen? Ja

Goede prijs, snelle levering, goede service

Onlangs heb ik een Makita trolley en een Makita bouwlamp gekocht. Echter binnen een week was er een onderdeel van de trolley verloren. Na een korte mail wisseling is het onderdeel zonder extra kosten netjes opgestuurd. Ik zou iedereen aanraden om bij klium zijn producten aan te schaffen.

• Uw oordeel over BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA aanbevelen? N.v.t.

Volledig naar verwachting

No nonsense webshop met snelle bezorging

• Uw oordeel over SNELSPANBOORHOUDER FUTURO PLUS, S2M, 13 MM, 1/2" -
  • Beschrijf uw ervaring met SNELSPANBOORHOUDER FUTURO PLUS, S2M, 13 MM, 1/2" - N.v.t.
  • Zou u SNELSPANBOORHOUDER FUTURO PLUS, S2M, 13 MM, 1/2" - aanbevelen? N.v.t.

Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen.

De service van Klium is over het algemeen prima geregeld. Als spullen niet op voorraad zijn worden ze nagestuurd. Soms moet je even aan de bel trekken. Dit keer duurde het wel erg lang. Gebeld en keurig antwoord per mail en telefoon gekregen. Fabriek kon niet leveren. Dit zou pas in juli weer kunnen. De bestelling kon geannuleerd worden en het reeds ontvangen apparaat retour gezonden worden. Krijg twee dagen later bericht dat het ontbrekende deel alsnog geleverd kan worden. Waar ze het vandaan hebben gehaald weet ik niet maar ik ben helemaal happy. Klium kan ik iedereen aanbevelen. Ze doen altijd hun best om het in orde te maken.

• Uw oordeel over GCL 2-15 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met GCL 2-15 N.v.t.
  • Zou u GCL 2-15 aanbevelen? N.v.t.

Snelle verzending en goede prijs

Meerdere malen mijn festool apparatuur hier aangeschaft. Goede service, goede prijzen en snelle verzending in combinatie met een uitstekende webpagina. Het niet hoeven betalen van de btw (zakelijk) is een prettige bijkomstigheid.

• Uw oordeel over SET TOEBEHOREN FS-SYS/2
  • Beschrijf uw ervaring met SET TOEBEHOREN FS-SYS/2 Het is festool, spreekt voor zich
  • Zou u SET TOEBEHOREN FS-SYS/2 aanbevelen? Ja

Prima bedrijf

Makkelijk zoeken en bestellen. Bestelling snel en goed verpakt bezorgd. Kortom: voor herhaling vatbaar!

• Uw oordeel over SNOEISCHAAR 2
  • Beschrijf uw ervaring met SNOEISCHAAR 2 Pal om schaar te beveiligen na gebruik gaat voor mijn wat oudere handen erg stroef.
  • Zou u SNOEISCHAAR 2 aanbevelen? Ja

Zeer snelle levering komt gewoon beloftes na helemaal super een aanrader

• Uw oordeel over SLANG-EN NETSNOERBERGING CT-SG
  • Beschrijf uw ervaring met SLANG-EN NETSNOERBERGING CT-SG Perfecte toevoeging op de stofzuiger
  • Zou u SLANG-EN NETSNOERBERGING CT-SG aanbevelen? Ja

Goede klantenservice

Klium webwinkel prima in orde, goede acties. Bezorging helaas niet. Ik zou sterk aan willen bevelen een andere bezorgdienst (dan nu, Transmission) te gaan gebruiken. Ik heb nog nooit zoveel problemen gehad om een zending in ontvangst te krijgen. Kwam er op neer dat ik in totaal 3 hele dagen beschikbaar heb moeten zijn om pakket in ontvangst te nemen, dat is niet van deze tijd. Wel keurige, veelvoudige en snelle hulp met de klantenservice van Klium gehad omtrent de bezorging.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA uitstekend!
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA aanbevelen? Ja

groot assortiment, snelle levering.

Uit groot assortiment keuze. makkelijke site, en snelle levering. Donderdag besteld, vrijdag al binnen.

• Uw oordeel over GEREEDSCHAPSKOFFER TSTAK DWST83343 DEWALT
  • Beschrijf uw ervaring met GEREEDSCHAPSKOFFER TSTAK DWST83343 DEWALT Alles wat er in zou moeten passen ging er passen gaat , er ook perfect in
  • Zou u GEREEDSCHAPSKOFFER TSTAK DWST83343 DEWALT aanbevelen? Ja

Snel geleverd voor goede prijs

Prima assortiment. Snel thuis bezorgd. En scherp geprijsd!

• Uw oordeel over COMBIZWAAIHAAK FS-KS
  • Beschrijf uw ervaring met COMBIZWAAIHAAK FS-KS Werkt wel, maar hij gaat wel vrij makkelijk van zijn graden af en de graden op de zwaaihaak zijn niet precies zuiver.
  • Zou u COMBIZWAAIHAAK FS-KS aanbevelen? Nee

• Uw oordeel over SYS-ROLL SYS-ROLL 100
  • Beschrijf uw ervaring met SYS-ROLL SYS-ROLL 100 Goed
  • Zou u SYS-ROLL SYS-ROLL 100 aanbevelen? Ja

Snelle levering alleen t apparaat werkt niet

De ervaring is in principe goed , een hele snelle een duidelijke levering. Alleen toen ik het apparaat wilde aanzetten deed hij het helemaal niet dus ik heb hem weer op moeten sturen naar Festool Nederland

• Uw oordeel over AFKORTZAAGMACH.1200W/190MM CS 50 EBG FESTOOL
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORTZAAGMACH.1200W/190MM CS 50 EBG FESTOOL .
  • Zou u AFKORTZAAGMACH.1200W/190MM CS 50 EBG FESTOOL aanbevelen? Nee

Top top

Top geregeld en goedkoper dan bij de groothandel. Super snelle levering.

• Uw oordeel over SELFCLEAN FILTERZAK SC-FIS-CT MINI/MIDI-2/5
  • Beschrijf uw ervaring met SELFCLEAN FILTERZAK SC-FIS-CT MINI/MIDI-2/5 Perfect
  • Zou u SELFCLEAN FILTERZAK SC-FIS-CT MINI/MIDI-2/5 aanbevelen? Ja

Mooie overzichtelijke website. Heel breed assortiment.. Goedkoop en snelle levering.

• Uw oordeel over SDS COMBIHAMER 800W - HR2650 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS COMBIHAMER 800W - HR2650 - MAKITA Handig omdat je geen stofzuiger erbij hoeft te houden
  • Zou u SDS COMBIHAMER 800W - HR2650 - MAKITA aanbevelen? Ja

ik heb tot nu toe alles geleverd gekregen wat ik bestelde in korte tijd

doordat allescsnel geleverd wordt heb ik een zeer goede ervaring met klium

• Uw oordeel over UITTREKLADE SYS-AZ-SET
  • Beschrijf uw ervaring met UITTREKLADE SYS-AZ-SET fijn verwerken in een kast en je boxen staan mooi stevig in de bus
  • Zou u UITTREKLADE SYS-AZ-SET aanbevelen? Ja

Top winkel ik kom er graag

Bestel en als een raket verzonden en dus snel in huis ben zeer tevreden

• Uw oordeel over HOEKAANSLAG FS-WA/90° FESTOOL
  • Beschrijf uw ervaring met HOEKAANSLAG FS-WA/90° FESTOOL N.v.t.
  • Zou u HOEKAANSLAG FS-WA/90° FESTOOL aanbevelen? Ja

Snelle levering zonder problemen

Eerste kennismaking met Kilium. Op advies van mijn zoon hiervoor gekozen. Ze hadden een garantieprobleem prima opgelost en dat schept vertrouwen. Ook de prijs was gunstig.

• Uw oordeel over GSS 160 Multi
  • Beschrijf uw ervaring met GSS 160 Multi Prima deugdelijk gefabriceerde schuurmachine. Eigenlijk drie machines in een. Handig is de schuurplaat,waar je los schuurpapier in kunt vastklemmen. Voor het maken van de afzuiggaten wordt een aparte perforator meegeleverd. Het voordeel is,dat je nu altijd je eigen korrelgrootte kunt bepalen. Fijn voor bijvoorbeeld met korrel 300 of hoger licht te schuren.
  • Zou u GSS 160 Multi aanbevelen? Ja

Snel

• Uw oordeel over ACCUMACHINESET 12V/2X3AH DCK2110L2T(TSTAK)DEWAL
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUMACHINESET 12V/2X3AH DCK2110L2T(TSTAK)DEWAL Licht en praktisch
  • Zou u ACCUMACHINESET 12V/2X3AH DCK2110L2T(TSTAK)DEWAL aanbevelen? Ja

26 Ekkelgaarden

Hasselt 3500

085 760 32 22

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire