uitstekende webshop, aanrader!

duidelijke site, levering sneller dan voorspeld, misschien niet de allergoedkoopste maar wel bewezen zeer betrouwbaar!

• Uw oordeel over ORGANISER PREMIUM TSTAK DWST82968 DEWALT
  • Beschrijf uw ervaring met ORGANISER PREMIUM TSTAK DWST82968 DEWALT N.v.t.
  • Zou u ORGANISER PREMIUM TSTAK DWST82968 DEWALT aanbevelen? Ja

Super webshop

Goede webshop met ruim assortiment, scherpe prijzen en korte levertijden

• Uw oordeel over DOPPENSET 1/4" EN 3/8" - S330
  • Beschrijf uw ervaring met DOPPENSET 1/4" EN 3/8" - S330 Mooie doppenset. Alleen voor mijn toepassing iets te grof, dus heb er een kleinere 1/4" set bij gekocht.
  • Zou u DOPPENSET 1/4" EN 3/8" - S330 aanbevelen? Ja

Besteld en snel geleverd!

Zeer tevreden, kom hier altijd terecht voor de producten die niet alledaags zijn!

• Uw oordeel over SDS-MAX AARDPENADAPTER - P-63797 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS-MAX AARDPENADAPTER - P-63797 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u SDS-MAX AARDPENADAPTER - P-63797 - MAKITA aanbevelen? Ja

Correcte aflevering tegen een goede prijs!

Correcte aflevering tegen een goede prijs, zeer tevreden!

• Uw oordeel over KNIPEX 86 05 250 Sleuteltang Tang en schroefsleute
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 86 05 250 Sleuteltang Tang en schroefsleute Zeer handige kruising tussen bahco en waterpomptang
  • Zou u KNIPEX 86 05 250 Sleuteltang Tang en schroefsleute aanbevelen? Ja

Goede website en bestelling snel geleverd

Prima webwinkel. Goederen overzichtelijk uitgestald. Betalen van de bestelling per Ideal ging vlot. Bestelling snel geleverd. Top!

• Uw oordeel over PLUG DRIVA TF 27 4,5X27/50 DRIVA 059380 SPIT
  • Beschrijf uw ervaring met PLUG DRIVA TF 27 4,5X27/50 DRIVA 059380 SPIT Ideale hollewand plug met bijpassende schroef. Je draait deze moeiteloos in een gipsenwand.
  • Zou u PLUG DRIVA TF 27 4,5X27/50 DRIVA 059380 SPIT aanbevelen? Ja

Super!!!!

Besteld om 14:00 uur (Grote afkortzaag, meer dan 50 kilo zwaar). Volgende dag geleverd. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 305 MM 2X18V - DLS211ZU - MAKIT
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 305 MM 2X18V - DLS211ZU - MAKIT N.v.t.
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 305 MM 2X18V - DLS211ZU - MAKIT aanbevelen? Ja

Top service snelle levering

Het juiste product eenvoudig kunnen vinden op de site, na het bestellen en betalen is het suer anel de volgende dag al geleverd

• Uw oordeel over COATING ROOFINGDAKEN LIQUID ROOFING 20L REC
  • Beschrijf uw ervaring met COATING ROOFINGDAKEN LIQUID ROOFING 20L REC Makkelijk te verwerken
  • Zou u COATING ROOFINGDAKEN LIQUID ROOFING 20L REC aanbevelen? N.v.t.

Goed en snel

• Uw oordeel over GASPATRONENSET GEEL IM 300341 - 2ST PASLODE
  • Beschrijf uw ervaring met GASPATRONENSET GEEL IM 300341 - 2ST PASLODE N.v.t.
  • Zou u GASPATRONENSET GEEL IM 300341 - 2ST PASLODE aanbevelen? Ja

het bedrijf klium is prima

Maar het product Bosch easycut 12 Koop dit niet .zaagt heel slecht. En bij mij was het zaagblad al na 10 minuten stuk .

• Uw oordeel over EasyCut 12
  • Beschrijf uw ervaring met EasyCut 12 Cut
  • Zou u EasyCut 12 aanbevelen? Nee

snelle en goede afhanding/ verzending

aantrekkelijke prijs/kwaiteitsverhouding

• Uw oordeel over ACCUKLOPBOORSCHR.18V/BODY PDC 18/4-BASIC FESTO
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUKLOPBOORSCHR.18V/BODY PDC 18/4-BASIC FESTO kwaliteit
  • Zou u ACCUKLOPBOORSCHR.18V/BODY PDC 18/4-BASIC FESTO aanbevelen? Ja

Super snel binnen 24 uur in huis.

Helemaal goed. Super snel en goed verpakt. Helemaal tevreden.

• Uw oordeel over V-RIEM CONTI-V SPB 1500 B=16,3MM CON
  • Beschrijf uw ervaring met V-RIEM CONTI-V SPB 1500 B=16,3MM CON Ziet er goed uit maar moet nog gemonteerd worden.
  • Zou u V-RIEM CONTI-V SPB 1500 B=16,3MM CON aanbevelen? Ja

Snel bezorgt en De beste prijs !!

Snel bezorgt en De beste prijs !!

• Uw oordeel over SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA Garantie en gratis accu nogal onhandig proces
  • Zou u SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA aanbevelen? Ja

SHIT

Heb op 6 september 2020 SPIT zaken besteld bij KLIUM. Beloven een snelle levering. Inderdaad worden zaken op 10 september verstuurd via POSTNL naar Portugal. Dit is drama nr. 1 want PostNL maakt in Portugal gebruik van junk bezorging. Op 22 september ontvang ik spullen maar mist er 1 pakket. Dan begint het drama. De junk bezorgen bezorgd nimmer het tweede pakket en blijft melden dat we niet this zijn terwijl we wel this zijn. Uiteindelijk belooft KLIUM een nieuwe levering welke niet met POSTNL gaat maar tot vandaag gebeurt dit niet. Vandaag heb ik de resterende bestelling geannuleerd. Echter nu zegt KLIUM we gaan eerst weer e.e.a. onderzoeken en komen z.s.m. op deze zaak terug. Schande en raad eenieder aan om niets met KLIUM te doen. Los van bovenstaand had ik niet een tweede bestelling geplaatst op 29 september 2020 waarbij aangegeven stond dat de levering zou plaatsvinden binnen 2-3 dagen. Vervolgens krijg ik de bevestiging dat de levering plaats zal vinden op 23 November 2020. Deze heb ik uiteraard geannuleerd. Nu maar wachten of ik ooit geld terug krijg van deze cowboys. Advies is: BLIJF WEG BIJ KLIUM! Max

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Snel en correct

Mooi product voor een mooie prijs en alles prima.

• Uw oordeel over Multifunctioneel gereedschap GOP 55-36 (4-delige s
  • Beschrijf uw ervaring met Multifunctioneel gereedschap GOP 55-36 (4-delige s Topper
  • Zou u Multifunctioneel gereedschap GOP 55-36 (4-delige s aanbevelen? Ja

Perfect en snel geleverd

Mooie goede machine blij dat hij snel geleverd is en een mooie aanbieding

• Uw oordeel over INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST)
  • Beschrijf uw ervaring met INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST) Top machine
  • Zou u INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST) aanbevelen? Ja

Goede service en snelle levering! Top!

• Uw oordeel over VEILIGHEIDSSCHOEN HALFHOOG VOOR DAMES, VINTAGE LAD
  • Beschrijf uw ervaring met VEILIGHEIDSSCHOEN HALFHOOG VOOR DAMES, VINTAGE LAD N.v.t.
  • Zou u VEILIGHEIDSSCHOEN HALFHOOG VOOR DAMES, VINTAGE LAD aanbevelen? Ja

Prima geregeld

Alles goed geregeld en duidelijk geen verrassing weet waar je aan toe bent

• Uw oordeel over SLAGSCHROEVENDRAAIER 18V - DTD156Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SLAGSCHROEVENDRAAIER 18V - DTD156Z - MAKITA N.v.t.
  • Zou u SLAGSCHROEVENDRAAIER 18V - DTD156Z - MAKITA aanbevelen? Ja

Boven verwachting

Ondanks dat ik in 1e instantie niet alles had gekregen wat op de website stond beschreven is dit achteraf keurig opgelost. Overal gaan er dingen soms niet helemaal goed, op dit moment kan je je als organisatie onderscheiden van de concurrentie om het netjes op te lossen en dit heeft Klium zeker voor mij gedaan.

• Uw oordeel over KRUISLIJNLASER ROOD CXT - SK105DZ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met KRUISLIJNLASER ROOD CXT - SK105DZ - MAKITA N.v.t.
  • Zou u KRUISLIJNLASER ROOD CXT - SK105DZ - MAKITA aanbevelen? Ja

snel

set knipex waterpomp tangen gekocht volgende dag in huis daar kunnen sommige web sites wat van leren aan geven wat op voorraad is is er bij klium ook vaak de ervaring bij andere dat je een melding achter af krijgt in bestelling of wordt voor u besteld verwachte lever d..... dat dus prijs was goed levertijd super

• Uw oordeel over KNIPEX 00 20 09 V02 Gereedschapset
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 00 20 09 V02 Gereedschapset gebruik ze al jaren dit model waar met stel knop betere variant dan de gewone uit voering scheelt plijsters plakken
  • Zou u KNIPEX 00 20 09 V02 Gereedschapset aanbevelen? Ja

Snelle en goede levering met een TOP service

Zoals eerdere ervaring wordt mijn aankoop snel en goed geleverd. In de aanmelding van de Makita gratis accu actie ging het een en ander mis. Ze hebben hierin zeer goede service geleverd, als tussenpersoon, zodat ik alsnog mijn gratis accu krijg.

• Uw oordeel over CIRKELZAAG 136MM 18V - DSS501ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met CIRKELZAAG 136MM 18V - DSS501ZJ - MAKITA N.v.t.
  • Zou u CIRKELZAAG 136MM 18V - DSS501ZJ - MAKITA aanbevelen? N.v.t.

Een goede website om zake te doen

Klium heeft een uitstekende website met een goede selectie in het assortiment en een duidelijke omschrijving van de items

• Uw oordeel over 2-armige universele trekker met zelfcentrerende tr
  • Beschrijf uw ervaring met 2-armige universele trekker met zelfcentrerende tr Hij werkt goed
  • Zou u 2-armige universele trekker met zelfcentrerende tr aanbevelen? Ja

aanrader

snelle actie en goede cominucati

• Uw oordeel over GELEIDERAIL FS 2424/2-LR 32
  • Beschrijf uw ervaring met GELEIDERAIL FS 2424/2-LR 32 werkt zeer nauwkeurig
  • Zou u GELEIDERAIL FS 2424/2-LR 32 aanbevelen? Ja

Heel Snel geleverd!

snelle levering!

• Uw oordeel over SLAGSCHROEVENDRAAIER 18V - DTD155ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SLAGSCHROEVENDRAAIER 18V - DTD155ZJ - MAKITA top
  • Zou u SLAGSCHROEVENDRAAIER 18V - DTD155ZJ - MAKITA aanbevelen? Ja

lekker snel geleverd ik kon meteen aan het werk de volgende dag

snel geleverd

• Uw oordeel over EasyCut 12
  • Beschrijf uw ervaring met EasyCut 12 na eerst wat gehannes gaat het als je het eenmaal door hebt heel makkelijk
  • Zou u EasyCut 12 aanbevelen? Ja

Prima !!

Artikel verkeerd besteld, hierover contact gehad met klium. Order werd netjes geannuleerd en binnen 2 dagen stond het geld weer op mijn rekening. Prima service !!

• Uw oordeel over M12 TACKER MET KOOLBORSTELS - M12 BST-0 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met M12 TACKER MET KOOLBORSTELS - M12 BST-0 N.v.t.
  • Zou u M12 TACKER MET KOOLBORSTELS - M12 BST-0 aanbevelen? N.v.t.

26 Ekkelgaarden

Hasselt 3500

085 760 32 22

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire