Diverse tstak dozen gekocht, het was een mooie prijs en alles werd snel geleverd

Uitstekende webshop.

Goede producten, snelle levering, goed retour beleid.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering, ik raad dit bedrijf iedereen aan

Het was weer een vlotte levering en dat niet voor de eerste keer

Weer een goede levering

Koop al aantal jaren gereedschap bij Klium. Ook dit keer weer snel gevonden wat ik hebben moest. Duidelijke website inclusief of het op voorraad is. Makkelijk te bestellen en te betalen. Vandaag besteld morgen in huis indien op voorraad.

Redelijk

In eerste instantie kreeg ik een bericht van PostNL pakket is niet bekent op deze postcode,maar na telefoontje en een week later is het toch nog goedgekomen.Ik had wel het goede postcode opgegeven.

levering

Geachte heer/mevrouw, Op zicht ben ik zeer tevreden betreft mijn eerste bestelling en levering van Festool gereedschap, alles in afspraak en levering correct verlopen van deze bestelde materialen. Echter met een 2e vervolg bestelling op 1-1-2020 gaat het wat moeizaam, ging hier om 2 artikelen en ook weer van Festool waarvan 1 artikel correct op tijd en afspraak is afgeleverd, het andere artikel was niet op voorraad en moest bij de leverancier vandaan komen. Heb hier wat later een berichtje ontvangen op 6-1-2020 dat verwacht lever datum van dit artikel circa 9-1-2020 wordt, helaas nu op 12 januari 2020, nog geen bestelling ontvangen. De werkzaamheden waar ik dit hulpstuk eigenlijk voor nodig had zijn inmiddels op de ouderwetse manier met de hand gedaan. Nogmaals jammer en had liever recht voor zijn raap van verkoper vernomen van materiaal is niet op voorraad en levertijd is ook niet bekend, had dan mogelijk voor een andere optie gekozen. Neemt niet weg betreft bovenstaand omschreven oponthoud dat voor een volgende bestelling ik toch weer gewoon voor KLIUM kies. Groetjes, Aart

super allemaal

Alles tot in se pubtjes perfect geregeld!

Slecht

Onze dozen waren al open geweest en waren slecht dicht geplakt mijn vermoeden is dat deze spullen bij jullie retour zijn gekomen want de inbusbout van de zaagblad was al helemaal rond gedraaid ik heb er iemand bij moeten laten komen om hem er uit te laten boren en een nieuwe besteld bij Kruis in Rotterdam ik wil helemaal over gaan stappen naar makita maar zal zeker nog goed over nadenken om bij jullie te bestellen. Met vriendelijke groet Stefan Splint parket Marum

Supersnelle afwikkeling

Als op voorraad echt de volgende dag geleverd.Backorders worden altijd netjes nageleverd.en telefonisch tot nu toe altijd vriendelijk en bereidwillig om problemen op te lossen.Ik heb al het gereedschap professioneel nodig dus snelle levering is erg belangrijk voor mij.Uitermate tevreden en haal nooit meer ergens anders .Nergens anders zo scherp geprijsd en btw hoeft men zakelijk niet af te rekenen.Ga zo door jongens

Een dikke tien snel geleverd

Een dikke tien snel geleverd

Nette service

Goede site en snelle bezorging

Degelijk gereedschap voor een redelijke prijs

Kwaliteits gereedschap van Gedore. Werkt toch het fijnst

Snelle levering. Goede prijs

Ik voel me bedonderd.

Doordat het bedrijf in België zit is er geen btw. Dat maakt de producten te duur. Wel fijn als dit vermeld wordt. Nu heb ik teveel betaald.

Prima prijs en snelle levering.

Mooie website met voordelige prijzen en snelle levering

Kende het bedrijf niet maar ben positief verrast door de voordelige prijzen en zeer snelle levering ondanks het bijna kerst was

Goede site snelle levering.

Great products and service!

The stock that these guys have is amazing and the delivery time is possibly the best i ha e ever experienced! Keep up the great work! Follow me on Instagram @thebeardedheatingco where I use the tools on a daily basis!

Super snel!

Zeer vriendelijke klantenservice. En snelle levering.

zeer vriendelijke en snelle klantenservice

klantenservice zowel per mail als per telefoon goed bereikbaar, adequaat en zeer vriendelijk. beloofde leveringssnelheid werd bij mij met een groter pakket niet gehaald, maar ik kreeg ter compensatie een leuk geschenk. beide pakketten met Festool gereedschap waren niet afdoende verpakt, waardoor in het geval van de tafelzaag b.v. de doos half geopend was en ik enkele onderdelen los in de doos aantrof. de schuiftafel vertoonde enkele sporen van eerder gebruik. een later bij een andere leverancier bestelde Festool stofzuiger, zat keurig in de verpakking, waardoor er geen twijfel bestond over de nieuwstaat.

goed en goedkoop

snelle levering betrouwbaar en goed product

mijn bestelling ;

zeer snelle levering, vandaag besteld morgen al bezorgd, juiste product, keurig verpakt, goede service

Zo als altijd snelle verzending

Klium heeft altijd super snelle verzendingen alleen mogen ze wel eens een andere bezorger zoeken want post.nl bezorgen nooit op tijd of raken alles kwijt of de doos is beschadigd nog nooit is er een pakket via hun goed en op tijd aan gekomen bij ons

mooie prijzen snel Levering

Website werkgoed .bestellen gaat makkelijk. de levering gaat lekker snel.

26 Ekkelgaarden

Hasselt 3500

085 760 32 22

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire