Prima Service, Uitstekende Prijs!
Na een lange oriëntatie periode om een grote voorraad aan Makita gereedschappen en accessoires te bestellen kwam ik prijs-technisch bij een aanzienlijk deel van mijn verlanglijstje terecht op Klium.nl.
Een duidelijke, overzichtelijke en vertrouwde website gaf mij een fijn gevoel bij het plaatsen van een bestelling.
Sommige artikelen waren zelfs zo scherp geprijsd dat ik bijna niet kon geloven dat het geen typefout was op de website! Gelukkig niets bleek minder waar, en alles is super netjes verlopen.
Gezien het om een bedrijf van Belgische origine gaat in dit geval, is het wel fijn te weten dat je hiermee niet zonder meer Nederlandse garantie kan claimen op elektrisch (Makita) gereedschap. Helaas kon ik dit op de website niet terugvinden, echter via de leverancier kwam ik hier gelukkig tijdig achter. Wellicht een puntje van aandacht ;)
Verder een erg ruim assortiment beschikbaar op de website met een zeer scherpe en concurrerende prijs, echter is niet het complete assortiment vanuit een dealerschap direct te bestellen via de website. Hier zou nog ruimte zijn voor verbetering, want moet hierdoor toch op verscheidene websites mijn bestelling uitsplitsen.
Verder een goede ervaring gehad, duidelijke communicatie en netjes verpakt in goede orde ontvangen binnen de afgesproken levertijd!