perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voordelig en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

komen de afspraken na

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering scherpe prijs

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tijdig geleverd

Erg jammer dat je verzendkosten moet betalen voor defecte spullen (maglite) die je retour moet sturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering voor lage prijs. Actuele voorraad zichtbaar bij bestellen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en voor een prima prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed, goedkoop, goed telefonisch bereikbaar en deskundige mensen, razendsnelle bezorging en exact ontvangen wat ik besteld had.

Ik zou eigenlijk niets kunnen bedenken !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle verzending, fijne klantenservice

retour beleid; lijkt omslagtig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een uitgebreid assortiment en een snelle levering van de producten.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

Service bij defect. Twee week geleden een Makita invalzaag met geleide linealen gekocht bij Klium. Bij het uitpakken bleek van beide geleiders een punt omgebogen. Hiervan melding gemaakt en het antwoord was we nemen dit op met Makita u hoort nog van ons. Dit vond ik erg vreemd, als consument doe ik zaken Klium en niet met Makita. Wat ik verwacht is dat Klium meld "erg vervelend dat uw product defect is wij sturen u zo snel mogelijk een nieuw product". Na twee week nog maar eens geinformeerd waar de geleiders blijven maar men wacht op de levering van Makita terwijl de geleiders op voorraad zijn bij Klium. Erg jammer dat ik nu twee week wacht op nieuwe geleiders. Men kan best bij Klium bestellen maar verwacht geen service bij defect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

keurig en op tijd geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In het algemeen snelle levering, erg goede prijzen en 5 jaar garantie op het elektrisch gereedschap. Op al het elektrisch gereedschap? Dat heb ik niet nagezocht. Vriendelijke mensen, goede service. Ik ben blij met dit bedrijf en heb al heel wat bij ze besteld.

Als er vertraging is in de levertijd van artiekelen (backorders) dan zou ik graag horen wanneer deze worden verwacht. Dus actief de klanten informeren ipv wachten tot ikzelf navraag ga doen. Ik gebruik liever het gereedschap dan erachteraan te zitten of niet te weten hoe lang ik erop moet wachten. .

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede producten, goede prijzen en snelle levering. Wat wil je nog meer!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel overzichtelijke website met eenvoudig bestelproces

Nog te weinig ervaring met dit bedrijf om die te kennen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede duidelijke service vlotte levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede site, prime prijs en zeer snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Produkt als beloofd, goed verpakt, snel verzonden. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!