goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eerlijke deals en snelle levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Retour zending is voor eigen kosten. Dus eigenlijk geen positieve punten voor dit bedrijf

Neem een antwoordnummer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke informatie na bestelling. Afgesproken levertijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Ben zeer tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede prijs stelling, levertijden worden goed nagekomen uitgebreid assortiment. Prettige website

Heel slecht ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering zoals afgesproken, zowel product als tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering... alles ging prima

Wellicht vooraf vragen of een deellevering gewenst is. Bij mij werd in twee delen geleverd terwijl ik liever iets langer had gewacht en alles in 1 keer werd gelever

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijk site, snelle levering en een nette prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prijs / Product verhouding

Niet bekend

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima levering van producten. Probleem met T-Stack is adequaat opgelost. Zeer nette en behulpzame afhandeling, tijdens contact momenten.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel levering en goedkoop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Meerdere malen spullen hier besteld, vandaag besteld de volgende ochtend in huis. Ik heb nog nooit iets teruggestuurd of klachten gehad kan daar geen oordeel geven hoe ze daar mee omgaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lage prijzen

Verzending is erg traag, een week wachten op een simpel schuurmachientje vind ik vrij lang.

Pluspunten

Blijf zo ver mogelijk van dit (Belgische) bedrijf vandaan! Na lang gewacht te hebben, ontving ik eindelijk mijn bestelling. Deze bleek dusdanig slecht verpakt dat er beschadigingen waren ontstaan. Daarnaast waren beide zegels van het product verbroken. (2e hands of refurbished?) Als je ze daar dan op aanspreekt moet je vooral niet te moeilijk doen want anders wordt je gewoon opgehangen.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles goed geregeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel product

levertijd bij sommige product duurde lang

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!