goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijzen, heel snelle levering, en extra informatie achteraf zoals bv verlengen van garantie. Aanrader...

Breder assortiment SDS-plus borensetjes..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot assortiment. Vrij goedkoop. Snelle verzending.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime assortiment en duidelijke website

Verzendkosten te hoog zou gratis moeten zijn vanaf € 20 als je een hogere omzet wil hebben

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en juiste levertijden.

Levering op de zelfde dag zou echt helpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Meestal op voorraad, snelle levering, het goed op de hoogte gehouden worden via email met betrekking tot levering en verzending.

Zou het niet weten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk te bestellen op de website en de juiste informatie betreft levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed bedrijf

nee geen een

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ten eerste zeer voordelig, hele goede service b.v kreeg een code voor gratis nabestelling,dus een heel goede ervaring .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Communicatie en klantbehandeling uitstekend.Ook als er om advies gevraagd wordt,word dit door Klium serieus behandeld.

Omdat ik een verkeerde bestelling geplaatst heb en deze door Klium wordt verbeterd,krijg ik hiervoor terugstorting van het aankoop-bedrag echter nog niets mogen ontvangen,zou in mijn ogen wat sneller kunnen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, redelijke prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en prima prijzen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en retour sturen is geen enkel probleem. Kreeg daarna het juiste product geleverd.

Lever de producten welke op jullie website staan en niet een oude versie welke nog op stock ligt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, duidelijke website

pakketten combineren, schaafbeitels hadden best bij op het grote pak van de schaafmachine gepakt kunnen worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima set, mooie lage prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel en goed

Zou het niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en correct

nee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

hele vriendelijke hulp bij de helpdesk

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het bestelde materiaal kwam wel. er werd ook wel een factuur en verzendgegevens gestuurd.

Het duurde heel lang voordat de bestelling kwam. minimaal 1 week, en volgens mij zat het tussen de 1 en 2 weken voordat de bestelling er was. Geen bericht gekregen o.i.d.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, klantgerichte instelling

internetsite niet altijd logisch ingedeeld.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles snel geleverd aan een redelijke prijs. Een artikel ben ik al drie weken op aan het wachten? Elders binnen twee dagen. Zit er al over te denken deze te annuleren. Verder goede service en communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede reactie nadat post nl pakketje had beschadigd en gelijk nieuwe gekregen,dikke prima

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs en goede communicatie wanneer er iets gevraagd wordt.

Wanneer de levertijd wordt opgeschoven, dit tijdig melden bij de klant.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!