goede service, goed behandeld

Pluspunten

5 sterren

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle levering en doen wat ze beloven. Veel vuldig wat besteld en is allemaal goed afgehandeld en voor een goede prijs.

Niets.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle service en een echte aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte beschrijving, snelle verzending,eerlijke prijzen

goede service, goed behandeld

Beperk de reclame mail's wat meer als je een particulier mailt. Het zijn er soms wel heel veel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top bedrijf snelle service groot assortiment

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Breed assortiment en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website. Overzichtelijke bestelprocedure.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Indien op tijd besteld: op tijd bezorgd. Exact bezorgd wat ik bestelde.

Zou een goede geste zijn wanneer bij een volgende bestelling van hetzelfde merk aparatuur, hierop automatisch 5 of 10 % korting zou worden gegeven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goedkoop, correcte levering én meedenkend service medewerster Anja. Zij hielp mij vriendelijk een leveringsprobleempje (mijn schuld) op te lossen. Geen halszaak, maar toch blijkt uit deze kleine dingen hoe een bedrijf zich klanditioneel (mooi woord hè) opstelt.

Nog te kort klant om iets te ontdekken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk Vlot Netjes

Zou t niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen

snellere leveringen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Jammer geen koffer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantvriendelijkheid en een hele goede service

geen. Gewoon doorgaan met deze fantastische serviceverlening

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede producten; goede site; gemakkelijk bestellen en een zeer snelle levering, Uitstekend

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes verpakt en goede prijs

Bij betaling was leverdatum 5 mei, de dag erna werd de leverdatum opeens 8 mei, vervelend maar geen complete ramp in dit geval

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

voor de gestelde tijd besteld volgende dag in huis.

Eerdere bestellingen laten op zich wachten. ivm wat? word niet op de hoogte gebracht helaas dmv mail

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Artikel wat ik nodig had een aandrijfriempje was bij klium heel goedkoop en snel geleverd

2 aandrijfriempjes geleverd is als pakketpost verzonden door post nl. had beter per brievenpost verzonden kunnen worden de riempjes kosten 4 euro en de verzendkosten waren nu 6,60 netto

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!