perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

top geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

redelijke prijzen, snelle levering

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd, goede producten!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog niet bekent

Duidelijk de producten aanduiden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Over het algemeen zeer tevreden, snelle levering, goede prijzen t.a.v. kwaliteit. Echter bij de laatste bestelling van een Bosch boorhamer met twee verwisselbare boorkoppen een beschadigde boorkop ontvangen. Na reclamatie een nieuwe boorkop ontvangen, echter de verkeerde. Opnieuw gereclameerd en na 10 dagen een nieuwe boorkop ontvangen. Wat schets mijn verbazing, men stuurt opnieuw de verkeerde Deze service ben ik niet gewend van Klium

Controleer de gereclameerde artikelen voordat men ze verstuurt. Informeer de klant bij vertraging, 10 dagen wachten op een antwoord vind ik vrij lang. Als rede geeft men aan dat het probleem bij Bosch lag Het kan zijn dat het probleem niet bij Klium ligt, maar ik ben klant bij Klium niet van Bosch

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en komt afspraken na

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Concurrerende prijzen Bij contact word je vriendelijk en correct geholpen

Lange levertijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede overzicht website. snel geleverd.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle levering en correcte afhandeling , ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Word netjes geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie kwaliteit en een ontzettend scherpe prijs voor Festool gereedschappen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel,goed en uitstekende service

Het programma kan nog meer bevatten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en correct

Geen geautoriseerde dealer Makita Nederland . Ik wist dit maar even voor de mensen die een verlengde garantie op prijs stellen van Makita Nederland

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site. Goede prijs. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel vlug en heel voordelig

Geen Ga zo door toppie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

groot assortiment, duidelijke website.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Top service, snelle levering !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en producten volgens afspraak.

Deellevering volgens de vooraf bekende levertijden. Hierdoor drie pakjes kort achter elkaar. Op zich prima echter wat jammer van de extra bezorgkosten voor de Klium. Ik had geen haast en had ook in een keer gemogen. Er was de mogelijkheid om deellevering aan te vinken en dat had ik achteraf gezien moeten doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gaat zo door

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die trots is op vakwerk? Dan neem je geen genoegen met compromissen op het vlak van kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Dat begrijpen we als geen ander. Sinds 2013 staan we klaar voor mensen zoals jij. Elke dag zet ons hechte team zich in om jouw werk makkelijker te maken. Met een zorgvuldig geselecteerd assortiment van A-merken, scherpe prijzen, snelle leveringen en deskundig advies bieden we alles wat je nodig hebt om elke klus tot een goed einde te brengen. Sluit je aan bij duizenden andere vakmensen en gepassioneerde makers die elke dag bouwen, verbouwen en onderhouden. Welkom bij Klium!