gewoon goed

snelle levering goed prijs goed verpakt/verzending

• Uw oordeel over DOMINO STENEN BEUKEN D 8X4/78 BU - 493298 - FESTOO
  • Beschrijf uw ervaring met DOMINO STENEN BEUKEN D 8X4/78 BU - 493298 - FESTOO goed
  • Zou u DOMINO STENEN BEUKEN D 8X4/78 BU - 493298 - FESTOO aanbevelen? Ja

Eenvoudig te bestellen. En supersnel geleverd!

Bestellen gaat supereenvoudig. En zoals beloofd snel geleverd.

• Uw oordeel over BLADBLAZER (/BLADZUIGER) 2X18V - DUB363ZV - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BLADBLAZER (/BLADZUIGER) 2X18V - DUB363ZV - MAKITA Hele Krachtige blazer!
  • Zou u BLADBLAZER (/BLADZUIGER) 2X18V - DUB363ZV - MAKITA aanbevelen? Ja

waardeloze service als je een product ontvangt wat niet goed is

ik zou Klium niet aanbevelen, je ontvangt een zaagmachine die niet goed werkt, vervolgens wordt er moeilijk gedaan over het retourneren van deze zaagmachine:

• Uw oordeel over LONGLIFE-STOFOPVANGZAK SB-LONGLIFE RTS/DTS/ETS - 2 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met LONGLIFE-STOFOPVANGZAK SB-LONGLIFE RTS/DTS/ETS - 2 N.v.t.
  • Zou u LONGLIFE-STOFOPVANGZAK SB-LONGLIFE RTS/DTS/ETS - 2 aanbevelen? N.v.t.

Gewoon goed met de afhanding van bestelde goederen .

Prettig , goed en rap geleverde order /goederen. Klium vind ik zeker een aanrader. Harry

• Uw oordeel over M18 FUEL 66 MM CIRKELZAAGMACHINE (GESCHIKT VOOR GE
  • Beschrijf uw ervaring met M18 FUEL 66 MM CIRKELZAAGMACHINE (GESCHIKT VOOR GE gewoon top ! Beuker van een Machine
  • Zou u M18 FUEL 66 MM CIRKELZAAGMACHINE (GESCHIKT VOOR GE aanbevelen? Ja

Zeer snelle levering

's morgens een bestelling geplaatst, de volgende ochtend bezorgd. En, omdat het een officiële Makita dealer is, ook nog een gratis Makita accu kunnen regelen.

• Uw oordeel over BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA Goede bosmaaier met leuke accessoires
  • Zou u BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA aanbevelen? Ja

Klium is fantastisch!

Merk dat ik bijna al mijn gereedschap bij klium aanschaf. Had laatst een aankoop gedaan waar ik me in vergist had, retourneren?? Geen enkel probleem bij klium, twee duimen omhoog hoor!

• Uw oordeel over ACCU-SCHROEFBOORMACHINE TDC 18/4 I-BASIC QUADRIVE
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU-SCHROEFBOORMACHINE TDC 18/4 I-BASIC QUADRIVE Beest van een machine
  • Zou u ACCU-SCHROEFBOORMACHINE TDC 18/4 I-BASIC QUADRIVE aanbevelen? Ja

Goede prijs vlug geleverd top!!

• Uw oordeel over HOGEDRUKREINIGER 130 BAR 1800 W - HW1300 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HOGEDRUKREINIGER 130 BAR 1800 W - HW1300 - MAKITA Goed
  • Zou u HOGEDRUKREINIGER 130 BAR 1800 W - HW1300 - MAKITA aanbevelen? Ja

Goeie machine

Mooi op tijd geleverd

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1430W - LS1018LN - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1430W - LS1018LN - MAKITA N.v.t.
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1430W - LS1018LN - MAKITA aanbevelen? Ja

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle service, afwachten of de accu actie ook afkomt.

• Uw oordeel over BOSMAAIER 2X18V - DUR369AZ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOSMAAIER 2X18V - DUR369AZ - MAKITA Krachtig
  • Zou u BOSMAAIER 2X18V - DUR369AZ - MAKITA aanbevelen? Ja

Besteld en geleverd zoals aangegeven

Het bedrijf leverd zoals aangeboden /beloofd. De multi-meter is mijn keus en bevalt prima.

• Uw oordeel over Compacte elektrische RMS basismultimeter met VCHEC N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Compacte elektrische RMS basismultimeter met VCHEC N.v.t.
  • Zou u Compacte elektrische RMS basismultimeter met VCHEC aanbevelen? N.v.t.

perfect

Prijs kwaliteit en snelheid van leveren is gewoon perfect

• Uw oordeel over AFWERKNAGELS, 16 GAUGE - NAILS 16G / 45MM / 20 DEG
  • Beschrijf uw ervaring met AFWERKNAGELS, 16 GAUGE - NAILS 16G / 45MM / 20 DEG werken fijn
  • Zou u AFWERKNAGELS, 16 GAUGE - NAILS 16G / 45MM / 20 DEG aanbevelen? Ja

Prima service, snelle levering product en extra batterij

Door de actie van 1 gratis Makita 6ah 18V batterij bij aanschaf van een Makita tuingereedschap ben ik bij Klium terecht gekomen. Ten 1e goedkoopste prijs product en ten 2e prima en snelle hulp bij problemen invullen online formulieren om gratis batterij te verkrijgen. Dus louter en alleen lof voor deze zaak. Ben trouwens uitermate tevreden over mijn aangeschafte bosmaaier.

• Uw oordeel over BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA Doet wat ie moet doen en baterijen houden het bij continu gebruik zo'n 2 uur uit.
  • Zou u BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA aanbevelen? Ja

Dat had ik niet verwacht :-)

Onlangs een Makita geleiderail voor invalzaag gekocht van 3,0m lang. Luxe, maar voor in de werkplaats fijn om hele platen in één keer kaarsrecht te kunnen doorhalen zonder gepruts met losse stukken. Maakte me al zorgen over het transport vanwege beschadiging. Stond daar mijn vertrouwde bezorgAchterhoeker voor de deur met een platte kist ter grootte van de geleiderail <3 Grote klasse!

• Uw oordeel over GELEIDERAIL VOOR INVALCIRKELZAAG 300CM - 194367-7
  • Beschrijf uw ervaring met GELEIDERAIL VOOR INVALCIRKELZAAG 300CM - 194367-7 N.v.t.
  • Zou u GELEIDERAIL VOOR INVALCIRKELZAAG 300CM - 194367-7 aanbevelen? Ja

Prima levering en producten........

.... en de beste prijs die ik kon vinden op internet.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA werkt zoals het moet
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA aanbevelen? Ja

Duidelijk en snelle levering

• Uw oordeel over 18V XR BRUSHLESS 7-DELIGE VOORDEELSET IN TSTAK T
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR BRUSHLESS 7-DELIGE VOORDEELSET IN TSTAK T Top machines
  • Zou u 18V XR BRUSHLESS 7-DELIGE VOORDEELSET IN TSTAK T aanbevelen? Ja

Snel en betrouwbaar

• Uw oordeel over M18 FUEL HEGGENSCHAAR - M18 CHT-0 - 4933459346 - M
  • Beschrijf uw ervaring met M18 FUEL HEGGENSCHAAR - M18 CHT-0 - 4933459346 - M Goede kwaliteit
  • Zou u M18 FUEL HEGGENSCHAAR - M18 CHT-0 - 4933459346 - M aanbevelen? Ja

Top shop

Snelle levering en leuk assortiment

• Uw oordeel over HEGGENSCHAAR 50CM 18V - DUH501Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HEGGENSCHAAR 50CM 18V - DUH501Z - MAKITA Mooie lichte heggenschaar met goede functies
  • Zou u HEGGENSCHAAR 50CM 18V - DUH501Z - MAKITA aanbevelen? Ja

Goed bereikbaar voor vragen. Duidelijke uitleg en vlitte service/levering.

• Uw oordeel over 18V XR COMPACTE LUCHTPOMP (ZONDER ACCU/LADER) - DC
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR COMPACTE LUCHTPOMP (ZONDER ACCU/LADER) - DC N.v.t.
  • Zou u 18V XR COMPACTE LUCHTPOMP (ZONDER ACCU/LADER) - DC aanbevelen? N.v.t.

Zo hoort het !

Snelle levering en netjes verpakt zonder overdreven gebruik van verpakkingsmateriaal. Apparaat doet waarvoor het ontworpen is.

• Uw oordeel over 18V XR BRUSHLESS MULTITOOL IN TSTAK KOFFER - ZONDE
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR BRUSHLESS MULTITOOL IN TSTAK KOFFER - ZONDE Top product van DeWalt
  • Zou u 18V XR BRUSHLESS MULTITOOL IN TSTAK KOFFER - ZONDE aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit snel geleverd

• Uw oordeel over BASIC 160-6 W OF COMPRESSOR - 601501000 - METABO
  • Beschrijf uw ervaring met BASIC 160-6 W OF COMPRESSOR - 601501000 - METABO Prima gereedschap
  • Zou u BASIC 160-6 W OF COMPRESSOR - 601501000 - METABO aanbevelen? Ja

Top bedrijf.

Super snelle levering van goede producten voor een hele goede prijs.

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA Super machine , doet wat het moet doen. Heb gewerkt met de afstandsvoet en dat werkt zeer fijn.
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA aanbevelen? Ja

Prima site Duidelijke specificaties Correcte levering Redelijke prijs

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1430W - LS1018LN - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1430W - LS1018LN - MAKITA Prima kwaliteit
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1430W - LS1018LN - MAKITA aanbevelen? Ja

heel goede ervaring

erg duidelijk, heel vriendelijke medewerkster van de klantenservice welke, in tegenstelling van de ervaringen in Nederland, snel de telefoon opnam en uitstekend hielp. De ene dag besteld en de volgende dag geleverd.

• Uw oordeel over 54V XR FLEXVOLT 9.0AH GRASTRIMMER / BOSMAAIER - 1X
  • Beschrijf uw ervaring met 54V XR FLEXVOLT 9.0AH GRASTRIMMER / BOSMAAIER - 1X voldoet uitstekend
  • Zou u 54V XR FLEXVOLT 9.0AH GRASTRIMMER / BOSMAAIER - 1X aanbevelen? Ja

Perfect geregeld

Foutieve bestelling geplaatst , snel opgelost en tijdelijke terugbetaling gekregen. Prima service

• Uw oordeel over MIXEURS 2.5-16-S 4/10:1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met MIXEURS 2.5-16-S 4/10:1 N.v.t.
  • Zou u MIXEURS 2.5-16-S 4/10:1 aanbevelen? N.v.t.

Altijd goede service en voordelige prijzen

Bij Klium worden nog normale prijzen gehanteerd. Als ik wat nodig heb kijk ik eerst bij Klium en hoef eigenlijk niet verder te kijken. De rest is altijd duurder. Daarnaast supersnelle service. Heb niks te wensen over.

• Uw oordeel over SCHUURPAPIER STF 8X133 P12 GR/1 GRANAT - 49712 - F
  • Beschrijf uw ervaring met SCHUURPAPIER STF 8X133 P12 GR/1 GRANAT - 49712 - F Wij werken altijd met Festool
  • Zou u SCHUURPAPIER STF 8X133 P12 GR/1 GRANAT - 49712 - F aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!