perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering van het gereedschap! En goede bereikbaarheid van de klantenservice met duidelijke informatie. Ik ben tevreden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handige website, breed assortiment, goede prijzen en snelle levering, ook van back orders.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Zeer scherpe prijzen - Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice

- Verzendkosten zijn niet helemaal van deze tijd; maar wel begrijpelijk gezien de scherpe prijzen. - Webshop heeft niet van alle artikelen een afbeelding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

top bedrijf ( levert snel en netjes )

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot aanbod

In geval van back order, een email sturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij foute levering mocht ik het verkeerd geleverd product houden. Dat is nog eens service. De fout werd door Klium zelf geconstateerd en opgelost, dus heb zelf niets hoeven te doen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service

Als je vervolgens een check(je) met code VIP10 krijgt van wel €10 en die niet kan gebruiken omdat het product (bosch reciprozaag) een korting heeft van 1% (en dat is in dit geval ongeveer €1,30) komt dat raar over. Toen heb ik deze bestelling maar niet doorgezet. Dus kadootje geven prima maar niet op deze manier.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website Concurrerende prijs Snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goeie prijs. A+

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en uitstekende service.

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en zelf meedenken over leveren op zaterdag ! Zeer vriendelijke en bekwame dame aan de telefoon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website / snelle en correcte levering

Geen vooralsnog

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering voor een goede prijs

Ik had een order met veel backorder items, waarvan het mij soms onduidelijk was wanneer wat kwam.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering, ondanks voor mij uit het buitenland volgens afspraak. Netjes verpakt en tip-top in order

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima bedrijf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke site

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!