goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs voor het product. Levering vond eerder plaats dan oorspronkelijk bevestigd, lekker snel dus. Overzichtelijke webshop op merk gesorteerd met detail afbeeldingen. Kans is groot dat ik hier weer iets koop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en betrouwbaar, wij zijn zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel erg goede service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot asortiment en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en het klopt.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed. De bestelling optijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg goed. Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling binnen. De qualiteit van het product is perfect.

Op de verkoopsite links zetten naar de diverse handleidingen van de machines.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede levering, vriendelijke helpdesk met 085 nummer

de bezorging verliep via post.nl en dan is het afwachten wanneer het komt, maar het komt als je geduld hebt en dat ligt dan niet aan KLIUM

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Informatie op de website over het product dat ik kocht klopt echt, en dat kan niet iedere webwinkel zeggen. Laagste prijs voor mijn aankoop. Koop en levering correct en vlot afgehandeld.

De kartonnen doos was voldoende dichtgeplakt, maar het was een kleine voldoende. Iets steviger dichttapen geeft net nog wat meer robuustheid bij transport.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op tijd en in nette staat geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettige en makkelijke communicatie (chat), goede service

slechter dan verwacht

Pluspunten

snel

prijs in 4tot 5 maanden sterk gestegen, van 171 naar 205 euro van wipzaag onverklaarbaar ?

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

redelijke prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goedkoop

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer ruim assortiment en snelle levering.

Mogelijkheid tot combineren van verzending indien artikel niet voorradig. Hierdoor soms meerdere levering, is lastig als je overdag werkt en meerdere pakketjes bij de buren op moet halen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke bestelmogelijkheid en snelle levering.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!