goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website en snel geleverd. Top!

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correct en snel geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer duidelijke webpagina je kunt gemakelijk zoeken en ook gemakkelijk naar het afreken scherm gaan. en per telefoon staan ze je behulpzaam te woord.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik stelde een vraag over dit produkt. Ik kreeg een link toege stuurd maar geen antwoord op mijn vraag. Toen ik mijn vraag stuurde was de prijs iets van €11,00. Na de link te hebben gekregen besloot ik toch het produkt te bestellen en plotseling was de prijs met zo'n €2,00 te zijn verhoogd. RA ra hoe kan dat? 11-05-2017 Nu krijg ik twee verschillende e-mails met een verzoek om mijn beoordeling aan te passen. NEEN, ik blijf bij mijn staandpunt. Nu zie ik dat de prijs van de desbetreffende spantang weer voor zo'n € 11,- wordt aangeboden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon alles volgens gewekte verwachtingen.

??

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fast delivery. Good price. Wide product range.

I dont know if I can give any negative comment...The product did have a bit of damage / scuffs on it, but I don't think it's Klium's fault and it's nothing too meaningful (Just a couple of scratches and a bit of dirt :P)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel/betrouwbaar/goed

nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb door de thuiswinkel waarborg een gerust gevoel, om produkten bij klium te bestellen. De levertijd was ook volgens aangegeven tijd. Voor mij betekend het dat ik daar in de toekomst weer bestel, als ik iets nodig heb

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle klantenservice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs. Snelle levering. Kwaliteit producten uitstekend.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima prijs, prima informatie, prima verzending, prima kwaliteit

Het Nederlands op de site is niet al te best.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super.alles wordt goed uitgeleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede, vriendelijke klantenservice.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Product was snel en netjes geleverd. Werkt trouwens goed!

Geen punten te benoemen

voldoende, een redelijke ervaring

wanneer een artikel retour gestuurd dient te worden (in ons geval het verkeerde formaat; wel ander formaat opnieuw besteld) zouden de kosten niet door de besteller betaald moeten worden; wij moesten €25 verzendkosten betalen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goedkoop geleverd

Mensen niet dwingen om een beoordeling te geven

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle bezorging, goede prijs

Na bestelling wordt je gespamd met mails om een review te geven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering / goedkoop

?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede prijs en snelle levering

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!