goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levertijd, als afgegeven

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Sinds paar maanden dit bedrijf gevonden en ben zeer tevreden,alles wordt snel geleverd en tegen een aantrekkelijke prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service, zowel middels de chat als het telefonische contact. Je wordt altijd snel op de hoogte gesteld van de nodige informatie. Niets is teveel in het belang van de klant!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en accurate afhandeling van de bestelling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle accurate levering, doen wat ze beloven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitsteken en vlot geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering! en scherpe prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles de volgende dag in huis!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en duidelijke afhandeling van bestelde goederen.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In een woord, dit is een perfecte leverancier voor al U producten die gezocht worden. Correct en exact volgens afspraak geleverd.

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bestellingen zeer snel en accuraat uitgevoerd een pluim voor Klium

zou ik even niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Schoenen bestelt en volgende dag in huis.super.

Nog niks.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Bezorging. Het bestelde en betaalde is in de tuin gezet omdat wij niet thuis waren. M.i. een te groot risico op diefstal

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, van een DeWalt bouwradio. Binnen 2dgn op locatie. Makkelijk te bestellen, zonder BTW in Belgie. KvK nr en hoppa. Perfect aangeleverd, en tot mijn verbazing, hebben ze er nog een deWalt accu van 2.0Ah bijgeleverd, zonder daar om gevraagd te hebben. Kwam precies goed uit. Onze Hartelijke dank hiervoor, voor deze service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website en goede assistentie.

De bestelling was op tijd besteld maar was niet de volgende dag in huis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie, problemen werden snel en vriendelijk opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kluim heeft een erg snelle levering, op de site staat duidelijk welke producten op voorraat zijn en daardoor een snelle levering. Ze melden je Festool gereedschap aan bij Festool aan voor garantie als je dit aan geeft. Is gewoon een mooie Service die ze er bij doen voor je. Kluim is erg scherp met de prijzen! En vragen reageren zo ook erg snel terug.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Deskundig, service gericht en snel, tegen billijke prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig breed assortiment en véél op voorraad, Snelle afhandeling en verzending, regelmatig binnen 24 uur in huis. Heel scherpste prijzen, en prima BTW regeling voor bedrijven. Fijne 'backorder regeling'; voorraad artikelen - uit een bestelling - worden direct verzonden, bestelartikelen bij binenkomst en zonder meer kosten.

Ik weet er geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig bedrijf met fijne klantenservice Snelle levering en goede prijzen

MDZ MAD Department

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitgebreide collectie , snelle levering. Zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie. Scherpe prijzen.

Lichte vertraging aflevering. Wel goede communicatievhierover.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!