goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Snelle levering - Scherpe prijsstelling

- Meer duidelijkheid op website of productie op voorraad is of (bijna) direct leverbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en groot assortiment!

Geen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs is ok

Omdat klium waarschijnlijk een Belgisch bedrijf is heb ik de promotie aanbieding van gratis accu voor mijn makita machine nog ateeds niet binnen als Nederlandse klant. De zelfde aanbiedingen voor de makita machines in Nederland gekocht zijn al lang binnen. Conclusie ik koop nooit meer bij Klium als het gaat om aanbiedingen die vanuit de fabriek aangeleverd moeten worden. Heb er zelfs aan gedacht om de zending terug te sturen en opnieuw bij een Nederlands te bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ok

Ok

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede snelle service en prima levering, zeer netjes verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service en snel geleverd! Ook goede prijzen.

geen

slechter dan verwacht

Ze spammen je dat je een beoordeling moet geven, dus hierbij. hopelijk ben ik er nu vanaf.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klium komt afspraken na, levert correct en op tijd. De service die geleverd wordt is ook van een hoog niveau.

Nog geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel levering goede prijzen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte levering, duidelijke communicatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering voor een mooie prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel voor weinig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede site. Prijs technisch prima. Snelle levering.

Ga zo door!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs

Ik heb festool gereedschap gekocht, aangeven dat ik het door jullie wilde laten regristreren. Normaal gesproken krijg je dan een mail van festool waarin de registratie vermeld staat. Nu heb ik nog niks ontvangen. Hebben jullie nu wel mijn apparatuur van festool aangemeld of niet? Straks is er wat mee of word het gestolen en ben ik de klos omdat het niet geregistreerd stond. Graag verneem ik ook of jullie wat met de feedback doen enactie ondernemen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Echt super snel. Gebeld, in voorraad? Ja. Volgende dag op de stoep. Perfect.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ga zo door

nul,nul

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles netjes geleverd volgens afspraak. Kwaliteits producten voor een zeer goede prijs.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke en zeer behulpzame medewerkster aan de telefoon. Echt scherpe prijzen en zeer goede website met heldere en relevante productinformatie . Zeer snelle verzending vanuit België naar NL. Wat wil 'n mens nog meer ? Hooguit dat zo'n winkel zich bij bij jou "om de hoek" bevindt.

Vooral zo door blijven gaan ; goede wijn behoeft geen krans en dus zal men u steeds vaker weten te vinden . Ik verwacht me hier zelf in de toekomst ook weer terug te zien . Al met al : CHAPEAU !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering lage prijs

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!