Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik had verwacht dat mijn huidige auto kon terugvinden in het boekjes, waarschijnlijk is dit boekje voor meerdere types.
31 July 2022
Gerrit
Winterswijk
Precies zoals omschreven, professionele kwaliteit.
31 July 2022
Patrick
's-Hertogenbosch
Snelle afhandeling en een goed product.
29 July 2022
noel
Nijlen
Henk
heerde
Besteld, betaald, snel verstuurd......snel gekregen.... Zoals het hoort....top Jammer dat het geen boekje in kleur was. :) :)
Jos
Alkmaar
Snelle levering, en makkelijk uit te zoeken op type auto. Aanrader.
Bert
Driel
top
Henk Wind
Sint Jansklooster
Snel geleverd, mooi ongeschonden boek. Blij mee!
Ruth
Antwerpen
Overzichtelijke site, goede communicatie, snelle levering, nieuw instructieboek.
Michiel
Monnickendam
Snelle levering .
26 July 2022
Willy
HASSELT
Alles naar wens, snelle levering.
26 July 2022
Willy
Stabroek
Was netjes aangegeven dat het boekje niet in kleur was . Bleek toch minder "leesbaar" dan gehoopt. Toch tevreden.
25 July 2022
Casper
Rosmalen
Prima heb jullie autoboekjes.nl, ook door gegeven aan Peugeot dealer Nefkens Amersfoort
Theo
Houten
Grote keuze en als het juiste boekje niet in het assortiment is, gaan ze op zoek voor je.
Maud
Almere
Boekje was makkelijk besteld en we hebben het zeer snel ontvangen. Top!!
Karin Torres Rey
Hoofddorp
PJ
Stiens
makkelijk gevonden en snel geleverd. Prima.
Beveelt niet aan
Ton
Boxtel
Autoboekjes.nl heeft zich aan hun afspraken gehouden en geleverd wat ik wilde.
Marcel Zichterman
Amsterdam
Super gewerkt
Trudy
Vught
Na aankoop van mijn Fiat 500e 2021 uit Duitsland, was ik op zoek naar het gebruiksaanwijzingboekje in het Nederlands. Bij www.autoboekjes.nl ben je op het juiste adres hiervoor. Fijn overzichtelijk boekje met duidelijke foto’s. Een echte aanrader.
Chris
Breda
Betrouwbaar komen afspraken na
23 July 2022
Gerry
Bussum
Ik was op zoek naar een Nederlandstalige handleiding voor onze Nissan QQ en kwam op internet autoboekjes.nl tegen, reviews waren goed en lovend. Wij bestelden ook een handleiding en werden netjes op de hoogte gehouden van de levering. Toen het boekje binnen kwam was ik ook enthousiast over de kwaliteit en uitvoering, dit doet niet onder voor het originele. Als enige tip voor de verzendwijze; het wordt nu in een plastic webshop verzendenvelop verstuurd en als het pakketje dan door de brievenbus valt is bij ons een hoek gekreukt dit is op te lossen door het pakketje te versturen in een kartonnen boekverzendverpakking. Ik snap de keuze hierin; sneller, makkelijker en goedkoper. Maar ook bij een volgende bestelling kies ik weer voor autoboekjes.nl
23 July 2022
Hans
Beneden-Leeuwen
De site voor auto handleidingen
Bleiswijkseweg 37
2712PB Zoetermeer