Doen wat ze beloven

Goede service en levering. Verpakking soms wat minder....

Snel en prima geregeld

Site is helder. Levering snel. Kwaliteit boekje: prima!

Goede en snelle levering

snel en mooie boekjes

makkelijke site veel keuze

ik heb het product ontvangen dat ik wilde: snel, efficiënt levering

Verkeerde boekje ontvangen en nog geen reactie op mijn reclamering

Heb het C-klasse boekje besteld voor Mercedes-Benz. Staat in de bevestiging en op de pakbon. Maar in het pakket zit het autoboekje voor de S-klasse. Mail verzonden en nu al dagen geen enkele reactie.

Erg Tevreden!

Duidelijke website, ondanks feestdagen, toch snel geleverd. Blij met het autoboek.

Gevonden wat ik zocht

Snel gevonden wat ik zocht. En ook snel in huis.

Gied

Snelle levering en een goed product

Alles is verlopen naar wens .

Nog al een lange wachttijd tegen dat het geleverd was maar ik begrijp de omstandigheden waar we nu in leven , bedankt.

Erg goed

Ziet er goed verzorgd uit. Vrijwel geen verschil met origineel boekje! Ik ben er blij mee

Goed leesbaar boekje

Alles snel geregeld

Professionele onderhoudsboekjes

Altijd goed en snel geleverd!

Prima geregeld

Top kwaliteit en super snelle levering! !

Het is een super goed alternatiefst voor een origineel onderhoud boekje - keurig ingebonden en de optie om mijn eigen kenteken op de cover te laten bedrukken is een supper mooi toevoeging. Prijs is goed, eerlijk en reel ten opzichte van het product en de kwaliteit die je ervoor krijgt.

Echt super

Heel blij met mijn boekje voor een nette prijs een bijna orginele boekje

prima service, mooie boekje

snel geleverd, goed verpakt mooi gebonden boekje, doet niet onder voor origineel waardevolle toevoeging aan mijn youngtimer

Helemaal ok

niet nodig ,gewoon goed

Prima qua content maar de details van de foto's zijn wat moeilijk zichtbaar

het betreft het originele boekje qua inhoud. Het ziet er ook goed uit maar helaas is de afdrukkwaliteit zo dat de details op de foto's wat minder goed zichtbaar is. Als dat beter zou zijn zou het boekje 100% perfect zijn. Ook is het boekje in zwart/wit afgedrukt en, behalve de omslag, niet in kleur. Dat is jammer.

Erbarmelijk !!

Betaald maar nog niks ontvangen !! Postnl heeft het zogezegd afgeleverd . Ik was de ganse dag thuis , niks gezien niks gehoord. Wat een misplaatste lef moet je hebben om te zeggen dat het pakje geleverd werd om 17u27. WAT NU ??

snelle levering en het boekje ziet er mooi uit.Tevreden dus.

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen