Goed ik ben tevreden

Snel geholpen en in een paardagen in de brievenbus

ervaring snelle levering

mijn ervaring het boekje werd snel geleverd. een min puntje er ontbraken 2 pagina maar ik verwacht dat in orde komt.

Helemaal goed

Ik heb iemand heel blij gemaakt met wat ik bij jullie gekocht heb, Thanx

Vlotte levering!

Geheel volgens bestelling geleverd een uitstekend leesbaar en mooi boekje .

Nette service.

Boekje kwam wat laat, maar werd vriendelijk te woord gestaan en dag later lag boekje op de mat.

Snelle en goede levering

Accurate levering

Accurate levering

Alles keurig en op tijd ontvangen.

Goede kwaliteit

Instructieboekje besteld en binnen een paar dagen ontvangen. Boekje ziet er uitstekend uit!

Goed en verzorgd

Scooter onderhoudsboekje gekocht, was precies wat ik nodig had, om alles bij te houden, mooi en zeer compleet!!!!!!

Goed drukwerk

Binnen 5 werkdagen geleverd, goede prijs, goekoper dan de orginele op marktplaats, heb nu een gloednieuw boekje dan ook, en ziet er netjes uit

Goed geregeld

Prima autoboek

Via Google zoeken bij deze site terecht gekomen, mijn autoboek snel gevonden en bekeken. Daarna besteld. Na 5 dagen geleverd. Het boek is perfect exacte kopie van het origineel alleen nu in het nederlands.

Niets ontvangen!

Helaas wel betaald maar niets ontvangen.

super snelle bezorging

Super snel en duidelijke site, snel de juiste boekjes te vinden.

Ziet er prima uit!

Boekje werd door omstandigheden later geleverd. Dit werd keurig gemeld!

Goede service binnen een week

Aanvankelijk enigszins huiverig voor een aankoop in een voor mij onbekende webwinkel, bestelling prima en inzichtelijk afgehandeld.

Duidelijk

Er staan ook dingen in die niet van toepassing zijn.

Snelle service. Top

Ik beveel deze site en producten aan. Degelijke boek. Zeer strak in uitvoering.

Eerst ging ik bij dealer een instructie boekje vragen. Het kost 48 euro!!!! Toen heb ik hier gekocht. Hele nette boek. Bedankt!

fijn bedrijf!

instructieboekje en serviceboekje besteld bij Autoboekjes.nl voor Fiat ducato. Bij mijn garage duurde het lang en uiteindelijk geleverd in de Franse taal... Boekjes zelf besteld bij Autoboekjes.nl telefonisch netjes geholpen omtrent de bestelling. boekjes netjes verpakt snel geleverd en Nederlands taal. Bedankt!!

Ziet er perfect uit

Door de Corona virus wat later bezorgd. Komt door de bezorging, boekje op tijd uitgeleverd, al met al een aanrader als je het boekje nodig heeft.

Prima service en klant vriendelijke benadering. boekje is top.

Prima service en klant vriendelijke benadering. boekje is top.

Ziet er goed uit.

Het boek is goed gebonden. Soms zijn enkele pagina's iets donkerder door het kopiëren. Maar al met al een goed boek.

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen