sommige bladzijden slecht gedrukt/gekopieerd

helaas zijn enkele bladzijden slecht leesbaar door een beschadiging in het druk/kopieer proces, duurde vrij lang voordat boekje bezorgd was

Snel geleverd, maar met veel taal- en drukfouten.

Bruikbare handleiding/gebruiksaanwijzing

Waar voor je geld. !!

Contact gezocht via Marktplaats waarna een snelle reactie volgde. Duidelijke communicatie, goed verpakt, snel geleverd en prima kwaliteit product.

Goede service én een mooie uitvoering van het boekje.

Ik was al een tijd op zoek naar de handleiding van mijn Renault Trafic uit 1997. Een origineel exemplaar was niet tevinden, maar ben des te blijer met deze "nieuwe druk".

En begrijpelijk

Goed product

Wat slordig afgesneden waardoor hoofdstuk beschrijving gedeeltelijk mist. Verder netjes uitgevoerd.

Snelle afhandeling.

Goed product .

Uitstekend👍👌🏻

Oke

Prima uitgevoerd

x

Snel geleverd, terwijl de officiële fiat dealer aangaf dat de boekjes niet meer leverbaar waren.

top

snelle levering en precies zoals ik had verwacht

Eenvoudig te bestellen

Gemakkelijk te bestellen en lekkere snelle levering

Op een eenvoudige manier een Nederlandstalige handleiding voor mijn SAAB kunnen bestellen. Fijn dat deze nog leverbaar zijn.

Helemaal top

Ziet er prima uit en snel geleverd

Prima en snel

Gezocht, gekeken en gekocht. Keuze was eenvoudig te maken en levering mooi vlot.

Hyundai Santa Fe

Ben zeer tevreden , maar jammer dat de indeling van de zekering kast er niet instaat

SUPER

Snel gehandeld maar vooral en dat is erg belangrijk duidelijkheid en goed aangegeven alles gewoon super zeer zeker aan te raden

Snel en netjes geleverd

Boekje besteld en snel en netjes volgens afspraak geregeld

ik heb het boekje besteld en zoals afgesproken binnen 2 dagen was het er, zo goed als het origineel. ik ben er heel erg blij mee

Mooie kwaliteit copyen

Mooue kwaliteit boekjes ontvangen. Je kan zien dat het een kolie is maar wel van goede kwaliteit en de onderhoudsboekjes zijn van autoboekjesonline zelf en dus niet een kopie van de onderhoudsboekjes van de auto fabriek. Het zou wel duidelijker zijn om te vermelden dat dit eigen boekjed zijn en geen fabrieks boekjes. Verder goed verpakt en snelheid verzending was redelijk. Zou wat sneller kunnen zoals men ook suggereert.

uitstekende kwaliteit

hele goede kwaliteit boekje en super snel geleverd

Snelle levering. Goed boekje

Snel en correct

Juiste boekje in een mooie uitgave.

boekje ziet er goed uit dacht dat orgineel was

Prima service keurig verstuurd en gratis onderhoud boekje te verkrijgen.

helemaal perfect

Het autoboekje ziet er echt keurig uit; niet van het origineel te onderscheiden.

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen