Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Omdat de handleiding niet in het Nederlands verkrijgbaar was, heb ik voor een Duitse handleiding gekozen. 2 dagen later kreeg ik een Nederlandse handleiding thuis gestuurd. Fijn meegedacht. Bedankt, super.
12 July 2022
Jan
Hillegom
12 July 2022
Richard OUT
Maarten
zaandijk
Een Opel Grandland X geïmporteerd uit Duitsland. Twee splinternieuwe Duitse handleidingen gevonden in de auto. Graag wil ik de Nederlandse handleidingen hebben. Misschien met iets korting, omdat ik de Duitse versies inlever. De Duitse handleidingen aangeboden en aanvankelijk wordt daar positief op gereageerd. Op verzoek stuur ik de details op met zelfs foto's van de boekjes. Krijg ik later te horen, dat ze toch niet geïnteresseerd zijn omdat het "oude boekjes" zijn. Hoezo oud? Splinternieuw komen ze uit een mooie beschermhoes uit de auto. Jammer dit. Zij kunnen de boekjes als nieuw verkopen. Nu doe ik ze bij het oud papier. Had iets korting gegeven bij het bestellen van de Nederlandse exemplaren. Al is het maar een paar euro, dan waren we allebei blij geweest.
Beveelt niet aan
Adrie
Zevenhuizen
Snel gevonden, snel geleverd.
H.
Drunen
Het is een duidelijk te lezen boekje, wij zijn er blij mee.
Kor
GRONINGEN
goede info en indien nodig snelle aanpassingen.
Cor
Alkmaar
Het is een fijne site die duidelijk is en de boekjes zijn er snel
H.M.
Tilburg
geen klachten
L. Wolters
Oudenhoorn
Goede product
Paul
Tilburg
Handleiding VW T Roc aangevraagd. Goede kwaliteit papier. Snelle levering. Heel tevreden
Wien
Haarlem
uitstekende ervaringen tot nu toe
Frank
Haarlem
goed product en goed servicesnel levering. duidelijk site.
Hella
haarlem
Na doorlezen instructie boekje kon ik gelijk al diverse aanpassingen aanklikken. Mooi uitgebreid! Onderhoudsboekje is dus voor alle merken geschikt!
J.P.
Sneek
Deze zag er prima uit, nieuwe techniek?
G.Wielemaker
Brielle
Correcte afhandeling.
J P Van Dijk
Brunssum
Ben bij jullie terecht gekomen via mijn Toyota dealer. Snelle afhandeling van de bestelling
Peter
Uden
Ik had voor mijn geimporteerde auto alleen maar een gedrukt boekje in een buitenlandse taal, en een boekje op je smartphone werkt voor mij niet. Nu heb ik een prima exemplaar in het Nederlands. Het was in een paar dagen geregeld.
erik
Zoetermeer
Snelle service en de boekjes lijken op het origineel. Je kunt wel zien dat het niet de originele boekjes zijn, maar het is een kwalitatief goede vervanger en goedkoper!
M
Hedel
Het bestellen was makkelijk (goed overzichtelijk) en het was snel in huis. Het boekje ziet er ook nog eens heel mooi uit. Dus.....heel erg tevreden!
Mariska
Puttershoek
Als boven
Gerrit
Kortgene
Mijn geïmporteerde id3 bij Occasion Point Gelderland gekocht met Garantie en Service en als kers op de taart een Nederlandse handleiding online via autoboekjes.NL. Waarom zouden we niet de hard werkende jonge ondernemers een kans geven met hun passie en gedrevenheid.
PJ
Arnhem
Prima handleiding van hetzelfde formaat. Het enige verschil met het origineel is de kaft, die is ietsje minder stevig. Verder perfect!
8 July 2022
Hank
Amsterdam
Ik heb nog steeds niets ontvangen. Op 24 juni besteld.vandaag 7 juli gebeld.moet afwachten. R.Peters [email protected] (Dit is juiste email) Graag Uw antwoord.
7 July 2022
robert
Nijmegen
Duidelijk aanbod, snelle service
7 July 2022
Tomas
Den Haag
De site voor auto handleidingen
Bleiswijkseweg 37
2712PB Zoetermeer